woensdag, mei 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurveillerende politiemannen betrappen militair op oneigenlijk gebruik van dienst vuistvuurwapen

Surveillerende politiemannen betrappen militair op oneigenlijk gebruik van dienst vuistvuurwapen

-

Does Travel - naar Suriname

Surveillerende politiemannen van bureau Flora hebben afgelopen nacht een militair op heterdaad betrapt toen hij waarschijnlijk uit stoerdoenerij schoten aan de Marowijnestraat loste.

De militair J.J., die werkzaam is op het kabinet van de president in Suriname, werd meteen ontwapend en overgebracht naar het station.
 
Vernomen wordt dat de politieagenten met een onopvallende voertuig reden toen ze twee schoten hoorden tijdens de surveillance. Ze reageerden meteen en troffen de militair aan.

Het verdere onderzoek is overgedragen aan de Surinaamse Militaire Politie. Die zal tuchtmaatregelen treffen tegen de militair die zijn dienstvuistvuurwapen oneigenlijk heeft gebruikt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Mijn broer was politieman op Aruba lang geleden politie staat voor Servicio intregridad seguridad daar maken ze geen grap gelijk in de cel gelijk in de dogcatcher dan kan je een dagje in de cel(hotel) uitslapen en denken en dat is weldone good gehandeld alert politie in suriname even een vertaling intregiteit zekerheid en service papiamento naar nederlands aub👨‍✈️👨‍✈️🤝🤝


    Maak melding
  2. Mr pistolero, volgens mij zit bij deze een paar draadjes los hoor, voor t zelfde schoot hij een van de agenten neer en dan ,ik denk dat hij bij justitie ook moet verantwoorden hoeveel schoten hij gelost en hoeveel kogels hij nog over heeft.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES