dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRovers volgen juwelier na sluitingstijd en overvallen hem bij thuiskomst

Rovers volgen juwelier na sluitingstijd en overvallen hem bij thuiskomst

-

Does Travel - naar Suriname

Een 61-jarige juwelier is vrijdag aan het eind van de middag voor zijn woonadres te Blauwgrond beroofd door drie gewapende mannen. De ondernemer liep daarbij geen noemenswaardig letsel op.

Er bestaat een sterk vermoeden dat de ondernemer na het sluiten van zijn zaak in het centrum van Paramaribo, door de mannen werd gevolgd naar zijn woonadres.

Eenmaal voor de woning werd hij gelijk door de drie mannen, die gewapend waren met vuistvuurwapens, onder schot gehouden. Hij werd daarbij beroofd van zijn mobiele  telefoons, contactsleutels,  huissleutels en belangrijke documenten.

Na de beroving stapten de mannen in een zwart gelakt voertuig waarmee ze de plaats hadden gedaan en reden de Twee Kinderenweg op.

De politie van Geyersvlijt kreeg de melding binnen en ging ter plaatse voor onderzoek. Van de mannen ontbreekt nog elk spoor.

De Surinaamse politie heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Rob gay lul ndp erfenis maar weer recht. Maar aangezien e een lage rat ben zal je niet ophouden met je onzin. Meer is het niet dan onzin uitkramen. Noem eens een ding wat bouterse en de ndp hebben gedaan dat Suriname vooruit bracht. Nooit zal jij die vraag kunnen beantwoorden.


    Maak melding
  2. Noem één vitaal bedrijf op dat kan jij niet norm een project op dat kan jij niet. Maar noem eens hoeveel staatsbedrijven zijn kapot gemaakt door de ndp.dhs Rob gay kom geen ka onzin hier vertellen. Je bent een zielige ratje. Je familie in Suriname heeft niet kunnen graaien. Vandaar je rancune. Wat ik hoop is dat jij als lage rat geen kinderen hebt gemaakt. En weten jou kinderen en labiele echtgenote wat je hier uitvreet op wtk. Kijk in de spiegel Rob g en noem jezelf een Surinamer. Zeg het tegen jezelf in de spiegel. Ik wil wedden dat jij jezelf niet kan aankijken.gelo9f hij nou echt dat men geloofd wat jij schrijft???


    Maak melding
  3. Chan wat doe je allemaal, je heb echt een hardhoofd. Waarom verhoogd je straffen niet en stuur de marron minister naar huis. SURINAME is echt onveilig geworden. criminelen/veroordeelde kunnen makkelijk uit het vluchten of schuil houden, zoals BORDO, BOEFDRAAD en BOUTERSE.


    Maak melding
  4. AdeKUS houdt Online Open Dag over de Africana Development Cursus

    Misschien is het verstandiger om bij de basis te beginnen door een cursus ‘ hoe de criminaliteit door Afro’s terug te dringen’ aan te bieden. Deze docenten weten vast wel waarom zo een cursus hard nodig is want de criminaliteit is een sta in de weg voor de vooruitgang van dit land.


    Maak melding
  5. Chan en zijn ” Klote mini – ster van Jus/ pol” zijn 2 slappelingen bij elkaar wat
    de criminalitei bestrijding bij elkaar!!! Ik adviseer Chan een wassie te gaan nemen,
    met ”K@ watra” misschien gaan zijn ogen open! Wat een tering zooi man!!! Een
    mini – ster Jus /pol van lik mijn p.nis!

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  6. In Suriname moet je tegenwoordig met een body guard rondlopen. Het probleem is dan dat vaak zwaarten de body guards zijn en je leven dan nog meer gevaar loopt.


    Maak melding
  7. De afro mensen zijn een vloek voor deze wereld.
    Kijk maar om je heen. Overal vertonen ze het zelfde gedrag!!!

    Als ze uitblinken dan is het alleen in sport en zang. Maar een opleiding? Hoo maar.
    Met goede niet nagelaten.


    Maak melding
  8. Het probleem is dat je angsthazen hebt zoals PJUL want hij wil zn eigen body niet guarden. Hij Ziet niet in dat de regering het volk haat en straft door rovers vrijspel te geven. Welk DNA lid is gekomen met wetsvoorstellen om straffen te verhogen? 0!! Ze lachen jullie allemaal uit want jullie snappen trias politica niet en een onderontwikkeld volk kan je makkelijk bespelen. En ze leiden jullie af met andere onderwerpen in DNA. Elke dag brute berovingen maar niemand praat erover alsof het normaal is dat weer een oude vrouw in haar slaap wordt overvallen. Als iemand al ongevraagd op je erf kom is al een verschrikkelijke overtreding laat staan in je huis, waar je slaapt..in je privé!! Conclusie.. Dna en regering hebben schijt aan Surinamers
    dat is overduidelijk!


    Maak melding
  9. Minder die amoksi aanvallen want hij geeft geen straffen. Je leest hoeveel er ook worden opgepakt. Maar ze zijn morgen weer vrij en komen overmorgen bij je huis weer op bezoek. Gewoon voor minimaal 30 jaar wegdoen die handel. Als ze eruit komen zijn ze te oud om weer te roven. Maar ze haten het volk dus deze rovers moeten kunnen rondlopen om Surinamers kwaad te doen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES