zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSnelheidscontrole Indira Gandhiweg: 100 km/u laagst geregistreerde snelheid hardrijders

Snelheidscontrole Indira Gandhiweg: 100 km/u laagst geregistreerde snelheid hardrijders

-

Does Travel - naar Suriname

Een gemengd politieteam van Regio Midden Suriname heeft op donderdag 25 januari een snelheidscontrole gehouden aan de Indira Gandhiweg.

De politie heeft in totaal 10 rijbewijzen van hardrijders ingevorderd voor het overschrijden van de ter plaatse geldende maximumsnelheid van 50 km/u en meer.

De hoogste geregistreerde snelheid was 121 km/u en de laagste 100 km/u. Daarnaast zijn 6 bestuurders proces-verbaal aangezegd.

De politie van Regio Midden doet ten overvloede een beroep op bestuurders om zich strikt te houden aan de geldende maximumsnelheid voor zowel binnen als buiten de bebouwde kom.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Om terillen.zo een tweebaans weg en dan zo hard rijden.goed zo controleers,hoop dat ze respect zullen tonen voor mensen leven.voor zo een kleine bevolking in suriname gaan er veels teveel mensen in het verkeer dood.je moet maar een vergissing maken.men is gesteld op zijn voorrang in suriname.waarom.??? Alleen god weet dat.ze krijgen veels telage straffen.laat ze de overledene begraven. Jij hebt hem gedood begraaf hem ik hoop dat er gauw een wet hierover komt.want fam.zitten in heel veel schulden inkomsten valt weg veel wezen.kan zo niet doorgaan.


    Maak melding
  2. @bloem ik snap jouw theorie.
    Maar in de praktijk zou didibri alle mensen die hij vermoord heeft in een massagraf doen.
    Vooral die vrouwen en kinderen en ouderen in MOIWANA.


    Maak melding
  3. Laat ze ook maar een keertje een controle uitvoeren op de saramaccaweg in Saramacca, waar de zandtrucks als een bezetene rijden om nog een rit te kunnen doen. Ze mogen maar 40 km per uur, maar ze halen makkelijk het dubbele. Met volle vracht wegen ze minimaal 20 ton en dan gaan ze ook nog over de brug bij creola, waar een jaar geleden nog een bord stond max. 5 ton. Alles wordt kapot gereden door deze trucks en het wordt oogluikend toegestaan. De werkende burger kan betalen voor het herstel aan de wegen en bruggen.


    Maak melding
  4. In Suriname houdt geen enkel, zichzelf respecterende chauffeur zich aan de maximumsnelheid. Als je de verkeersregels respecteert, vliegen de onderdelen van je moeder je om de oren.


    Maak melding
  5. een beetje ndp er zal wel zeggen dat de apparatuur kapot is geweest.
    je weet toch je weet toch, aldus de voortvluchtige onschuldige ex topper van de ndp🐴🐴🐴🐴🐴🐴


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES