zaterdag, mei 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan komt erachter dat stiefdochter en haar neef seks hebben tijdens logeren

Man komt erachter dat stiefdochter en haar neef seks hebben tijdens logeren

-

Does Travel - naar Suriname

 
Een 20-jarige student in Suriname is door de politie in verzekering gesteld omdat hij drie jaar lang seks zou hebben gehad met zijn thans 17-jarige nicht, waar hij af en toe ging logeren. Het meisje was 14 jaar toen het begon.

De stiefvader merkte op dat wanneer de neef op bezoek kwam, hij vaak met zijn nicht in haar slaapkamer sliep. Hij vermoedde dat er iets gaande was tussen de twee en stelde een onderzoek in.

De man controleerde de telefoon van zijn stiefdochter en kwam expliciete beelden tegen van zijn stiefdochter en neef, waarop te zien is dat ze seks met elkaar hadden.

Het meisje werd hiermee geconfronteerd en vertelde dat dit sinds haar 14e gaande was.

De zaak belandde uiteindelijk bij de Surinaamse politie waarbij de 20-jarige jongeman na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering werd gesteld, wegens seks met een minderjarige.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Niet de jongen opsluiten , maar die jonge dame die bereid was op haar 14 jarige leeftijd een banaan te incasseren.
    Wie had toegestaan om sex te hebben. Steeds wordt de schuld verschoven naar mannen, terwijl de meeste meisjes zelf de boosdoeners zijn.


    gemodereerd
  2. En omdat de vader dacht dat er nooit iets tussen de neef en de stiefdochter zou kunnen gebeuren, als hij ze jarenlang op één kamer, zonder toezicht, liet slapen, moeten ze hem in het Psychiatrisch Centrum Suriname aan de Letitia Vriesdelaan opsluiten.


    gemodereerd
  3. Ze kunnen hun beter laten trouwen.
    20 jaar & 17 jaar in plaats van opsluiten en levens vernietigen.


    gemodereerd
  4. Daarom zeg ik steeds dat Suriname mij nodig heeft. Zulke jongens zou ik een les leren. Een afgedonderd pak slaag en dagelijks training om een man van hem te maken en geen geilaard
    Dat meisje zou ik geen kotie go geven dat werkt niet of slechts tijdelijk. Ik zou dit anders aanpakken
    Ik heb mijn dienste aangeboden maar niets meer gehoord
    Jammer, ik kan zoveel betekenen voor dit land


    Maak melding
  5. Nou ja zeg een jongen was 17 en het meisje was 14 jr toen ze seks hadden tot heden toe daar wordt de jongeman voor gestraft .
    Wat een klinkklare onzin .
    De rest vult u zelf maar in


    Maak melding
  6. Elke vorm van seksueel kindermisbruik moet als een ernstige misdaad worden beschouwd. Een kind wordt hierdoor geroofd van zijn kinderlijke onschuld en raakt levenslang getraumatiseerd. Vandaar dat seksueel kindermisbruik en jeugdzorgzaken onder het strafrecht moet vallen en niet onder het civielrecht.
    Onvoorstelbaar dat in de Europese landen zoals Nederland, waar pedofielen meestal worden beschermd, de Nederlandse staat dit soort afschuwelijke misdaden niet als ernstig beschouwt en vooral pedofiele hoge ambtenaren, onder wie ook sommige rechters en advocaten en jeugdzorgmedewerkers, vrij uitgaan of
    zeer lage straffen krijgen. Het is zelfs in Nederland verboden om pedofielen in de val te lokken met bedoeling om ze (tijdig) te laten oppakken door de politie.


    Maak melding
  7. 100 jaar geleden werden vele al op 12 jarig leeftijd uitgehuwd. Zeker in de Hindoestaanse samenleving. Ook in Su ja. Tegenwoordig is het strafbaar. Tijden zijn veranderd.


    Maak melding
  8. Eigenlijk vond dat meisje t fijn want 1 ze had t zelf door kunnen geven aan de ouders 2 ze had zwanger kunnen raken ,3 heeft zij dit met de geinige besproken natuurlijk 4 hij wist toch dat dit strafbaar is ,kan van zoveel kanten bekeken worden.


    Maak melding
  9. Pedofilie (een volwassen persoon die seks heeft met een minderjarige) moet altijd, onder alle omstandigheden strafbaar zijn. In dit geval is er volgens mij niet direct sprake van pefofilie omdat beide ‘slachtoffers’ nog minderjarig waren toen het gerommel begon. 99% van alle normale tieners van verschillend geslacht, die regelmatig bij elkaar blijven slapen in dezelfde kamer, zullen op gegeven moment oppervlakkig en steeds profesioneler doktertje gaan spelen. Als er in dit geval een strafbaar feit is geweest, dan was dat door de stiefvader en de moeder van het meisje, die niet genoeg opgelet hebben om dit hele gedoe te voorkomen.


    Maak melding
  10. stief vader is jaloers. hij wist toch dat de jongen bij haar sliep. ze wilden het alle 2. neks no fout. op die leeftijd ben je krassie no moer. stief pappie hoorde cker het kreunen van plezier


    Maak melding
  11. 14 jaar is een goede leeftijd voor meisjes om te trouwen en kinderen te baren. Alle oude volkeren huwden de meisjes uit op 14 jarige leeftijd.
    De moderne psychopaten – psychologen dan – houden er andere opvattingen na. Vroeger waren mensen niet vijandig tegenover seks. Dat is gebeurd vanaf het moment dat de Kerk kwam met de Maagd Maria. Toen moesten alle meisjes maagd zijn en hun p0entje strenger bewaken dan de Nederlandse Bank haar kluis beschermt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES