woensdag, mei 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVeel geld buitgemaakt bij gewapende roofoverval op onderneemster

Veel geld buitgemaakt bij gewapende roofoverval op onderneemster

-

Does Travel - naar Suriname

Drie criminelen hebben donderdag na sluiting van een tegelzaak aan de Franchepanestraat de onderneemster bij het instappen in haar auto overvallen. De daders hebben schoten gelost en de dagopbrengst van 300.000 SRD, 9.000 USD en 5.000 euro van haar buitgemaakt.
 
Volgens het slachtoffer S.H. (23) liep ze na de sluiting van de zaak naar haar auto om vervolgens in te stappen. Op hetzelfde moment stopte een bordeau gelakte Toyota Vitz zonder kentekenplaten naast haar voertuig.

Hieruit stapten drie gemaskerde en gewapende criminelen die meteen begonnen te schieten. Een afgevuurd schot raakte de voorband van de auto van het slachtoffer.
 
De rovers pakten een rugtas inhoudende de dagopbrengst weg, die het slachtoffer bij zich had. Met medeneming van de buit namen de daders plaats in de vluchtauto en reden richting de Agillalaan.
 
De politie van Uitvlugt werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. De sterke arm trof zes hulsen aan die in beslag zijn genomen. Het slachtoffer bleef ongedeerd, maar schrok hevig van de beroving.

De Surinaamse politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de criminelen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Ze is wel erg jong… En dat als dagopbrengst ..! Deze jongedame doet goede zaken, en dat is iemand in haar omgeving opgevallen. Toch vind ik het onverantwoord om zo nonchalant met zoveel geld in een rugtas, je zaak af te sluiten. Terwijl je weet dat, het in Suriname in deze moeilijke tijd, niet veilig is voor vooral ondernemers…🙄


    gemodereerd
  2. Als dat werkelijk de dagopbrengst is dan moeten die drukke grote supermarkten het 10voudige of meer hebben. Suriname is dus toch niet zo armzalig…


    Maak melding
  3. Dankzij 1 dominante groep is er ellende roof criminaliteit en achteruitgang in Su. Wat mij betreft kunnen de slachtoffers een eigen staat opeisen, er zal veel opgeofferd moeten worden maar over 50 zullen de volgende generaties hier profijt aan hebben. Ook met hulp van diaspora die dan massaal terug keert. Zo wordt het over 200 jaar nog niks


    Maak melding
  4. Mensen mensen voorzichtig in deze periode. Ze weten dat deze maanden heel wat bedrijven en mensen genoeg geld hebben in deze periode. Niet allemaal natuurlijk, maar men weet dat altijd in de december maand heel wat gekocht wordt.
    Wees alert mensen. Ga niet met onnodig veel geld over straat. Be safe all.


    Maak melding
  5. Maar staat niet dat dagopbrengst van hoeveel dagen. Misschien van week.
    Maar die crimineel hebben goed gestudeerd wat vrouw doet met geld en wanneer.
    Ik denk is Braziliaanse rover. Die misschien zijn iets slimmer.


    Maak melding
  6. In Suriname is het feest voor criminelen onder deze regering Chan santokhi. Sommige Ondernemers moeten wel een extra hekel hebben aan deze president Die gaat nooit meer zitten 😂


    Maak melding
  7. Dit heeft niets met Chan Santokhi te maken, gebeurde ook toen paars aan de macht was. Het zijn professionele rovers en een tipgever vanuit het bedrijf zelf .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES