zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist stopt om te plassen en wordt beroofd

Automobilist stopt om te plassen en wordt beroofd

-

Does Travel - naar Suriname

Een 53-jarige automobilist, die afgelopen nacht langs de weg stopte om te plassen, is daarbij door drie criminelen beroofd. Dit gebeurde rond 01.00u aan de Cattleyastraat in Suriname.

De daders maakten onder bedreiging van een vuistvuurwapen een grijze Toyota Vitz, 40.000 Surinaamse dollars, een horloge, mobiele telefoon, documenten en autobescheiden buit.
 
Volgens de autobestuurder reed hij over bovengenoemde straat toen hij hoge nood had. Hij parkeerde zijn bedrijfsauto langs de weg en stapte uit om te urineren.

Plotseling werd hij overrompeld door de daders, die hem vermoedelijk hebben achtervolgd in een grijsgelakte Toyota Blade. Na de daad reden ze in de Vergeetmijnietstraat en daarna in de Phloxstraat.
 
Het slachtoffer kreeg hulp van een buurtbewoner die de politie voor hem inschakelde.
De politie van Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Chan en zijn regering kunnen niet eens meer de veiligheid van burgers en bedrijfsleven garanderen. ” Wo sit ing “, maar Santokhi mist deskundig kader. Er is geen capaciteit. Hij kan zijn beloftes niet waarmaken. Santokhi kijkt nu naar zijn eigen hachje. Er is onenigheid binnen zijn coalitie.De schuld schuiven ze nu naar de Abop. Een deel van de Abop lust deze coalitie niet meer. Chan vecht voor zijn leven.Haalt deze coalitie 2025?


    Maak melding
  2. Vermoedelijk wonen de rovers op he kerkhof en zijn ze deel van het gezin van gronmama die het zat beginnen te worden van dat gezeik overal en nergens. Ook jorkas schijnen zich aangepast te hebben en rijden nu in auto’s vroeger verplaatsten ze zich volgens de verhalen op de fiets.


    Maak melding
  3. Dankzij 1 groep is er ellende, crime en geen vooruitgang in Su. Ik vraag me af wanneer die nationale demonstratie komt hiervoor. Slachtoffers hebben helaas geen power en eenheid voor een tegenactie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES