zaterdag, mei 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVriend doet aangifte van vermissing 25-jarige vrouw

Vriend doet aangifte van vermissing 25-jarige vrouw

-

Does Travel - naar Suriname

De politie Regio Midden Suriname heeft maandag een bericht van vermissing naar buiten gebracht van deze 25-jarige vrouw genaamd Sunaina Wongsoredjo.

Volgens haar vriend die afgelopen zaterdag aangifte deed op het politiebureau De Nieuwe Grond, is zijn vriendin op woensdag 15 november 2023, omstreeks 14.45 uur vanuit huis vertrokken met onbekende bestemming.

De jonge vrouw die aan de Wanitaweg woont, is nog steeds niet huiswaarts is gekeerd.

Een ieder die informatie kan verschaffen met betrekking tot de verblijfplaats van de vermiste mag bellen met de Surinaamse politie op het telefoonnummer van politiebureau De Nieuwe Grond op 580-677 of op het politie alarmnummer 115.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
  1. 15 november niet naar huis gekomen en pas 20ste Aangifte van vermissing gedaan. Wel laat mang vooral als je samen zou wonen. Vreemde tori gewoon, want hoezo pas na 5 dagen naar de de NWE Grond voor Vermissing🤔🤔


    gemodereerd
  2. Ik neem aan dat vriend 1e verdachte is? Het was doordeweeks. As ze werk heeft is er donderdag toch al paniek?


    gemodereerd
  3. Een mooie jonge dame in haar volle bloei na vijfdagen later aangifte??? Zou mooi zijn de volgende dag aangifte doen en vervolgens dezelfde dag binnen je netwerk speurwerk op touw zetten.

    Kong esi baka bij je geliefden


    gemodereerd
  4. ”Er schuilt hier meer achter”, de familie moet maar uit-
    zoeken wat er precies gaande is! Ik vertrouw deze vriend
    niet.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  5. Ze is kennelijk verliefd geworden op iemand, die haar op financieel, moreel en seksueel gebied meer kan bieden dan haar huidige vriend. ik ben bang dat in dit geval niet alles wordt verteld. Zo een mooie vrouw van 25 jaar verdwijnt niet zonder een grondige reden.


    Maak melding
  6. Met andere man gegaan die het beter heeft. Ik zie dat vaak, want mannen in SU zijn te egoïstisch en vrouwen willen altijd het hoogste woord en bepaald in huis wat er gebeurd. Dus is geen vermissing, die dame heeft zijn vriend verlaten. Is toch geen probleem? Dan moet die vent in de toekomst het beter doen en de vrouw meer de ruimte en vrijheid geven. Ik kan ervan zeggen omdat ik reeds meer dan 36jaar bent getrouwd en mijn vrouw mij heel goed behandeld en verzorgd.


    Maak melding
  7. Ik denk dat ze met haar vriend inwoonde. Is hij bij familie gaan zoeken?? Dan zou hij samen met familie aangifte moeten doen.
    Vreemd verhaal. Ze wilde zeker van hem af


    gemodereerd
  8. @ Sneesie welke kalender gebruik je of kan je niet tellen ,of goed lezen. Ze is 15 november omstreeks 14.45 uur van huis gegaan ,en op zaterdag 18 november is er aangifte gedaan. Dus hoe kom je aan 5 dagen, gebruik je soms een chineese kalender. Ik denk eerder dat je kan zeggen deng mang sribie mae of mae lowe.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES