donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerbod rechtsaf te slaan vanuit Knuffelsgracht nog niet voor iedereen duidelijk

Verbod rechtsaf te slaan vanuit Knuffelsgracht nog niet voor iedereen duidelijk

-

Does Travel - naar Suriname

De autoriteiten in Suriname hebben afgelopen week aangekondigd dat het rechts afslaan vanuit de Knuffelsgracht naar de Centrale Markt niet meer is toegestaan. Deze verandering komt voort uit de vaststelling dat het doorgaande verkeer richting Watermolenstraat werd belemmerd door opstoppingen die werden veroorzaakt door het verkeer vanuit Knuffelsgracht.

Het verbod is ingesteld om het doorgaand verkeer soepeler te laten verlopen. Voertuigen die voorheen vanuit Knuffelsgracht rechtsaf sloegen, dienen nu verplicht links af te slaan om opstoppingen te voorkomen.

Het Surinaamse ministerie van Openbare Werken heeft deze nieuwe situatie niet eerder breed bekendgemaakt, waardoor er verwarring bij bestuurders is en die nog steeds de oude route volgen.

Waterkant.Net heeft tijdens een korte observatie vastgesteld dat zelfs politievoertuigen zich schuldig hebben gemaakt aan het negeren van de verandering.

Het ministerie dringt er bij alle weggebruikers op aan de aangepaste route te volgen om verkeersproblemen te voorkomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Dit is typisch wat men al jaren doet. Dit had men in samenwerking met de politie moeten doen.
    Politie op de kruising en de mensen attenderen op de nieuwe situatie.
    Bij het veranderen van de situatie een joekel van een bord en spandoek plaatsen.
    Tja planning en uitvoering is hen vreemd.
    Pikipiki pre. Het lost zich vanzelf op.


    Maak melding
  2. Zo een situatie is er ook aan de wonglaan ( zijstraat brokopondolaan). Niemand houdt zich eraan en de politie is nergens te bekennen. Men wacht kennelijk totdat een ongeluk met schoolkinderen zich voor zal doen. Hoe eenvoudig is dat om een agent ter plaatste te stationeren en boete’ s uit te schrijven. Meestal zijn het dezelfde mensen die lui zijn om een omweg te maken. Met dat geld kan post uitvlugt tenminste de houten banken op het bureau vervangen.


    Maak melding
  3. Is goed als ze dat doen maar dan moeten ze 1 van de busbanen ombouwen om op de andere helft van de heiligeweg te komen.
    Dit doen ze voor het hotel dat naadt KFC staat. Die gast bepaald. Niet het mietje van OW. Niemand vraagt zich af waar die gast met zoveel geld vandaan komt.


    gemodereerd
  4. De autobestiurders die moeite hebben met de nieuwe situatie zijn diegenen die met een bos bana hun rijbewijs hebben gehaald, ook politiemensen. Het wordt duidelijk aangegeven dat je vanaf de Knuffelsgracht niet rechts mag afslaan.


    Maak melding
  5. @ Pimpie,

    Er kan geen agent vrijgemaakt worden, omdat sinds het aantreden van deze regering er 200 zoveel agenten, zijn belast met de beveiliging van Chan en zijn kornuiten…! Het KPS heeft een chronisch tekort aan bijna alles…


    Maak melding
  6. Dit is de juiste manier waarop het in een volwaardige BANANEN REPUBLIEK er dagelijks aan toe gaat op de openbare wegen…😂😂😂……

    De meeste cabezas in Surimaribo dienen uitsluitend voor het dragen van: een pruik, waves, dreadlocks, pet en hoed…….aangezien er meestal weinig tot geen hersenen daarboven aanwezig zijn, wordt er daar dus nooit EERST nagedacht over wathever…😂😂😂😂😂😂😂😂😂……..wat er immers niet is, kan je natuurlijk ook niet gebruiken…😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂…….


    Maak melding
  7. haha die sukkel van een albert wil met zijn auto het lieft onder de markt parkeren. Een stukje lopen is te ver.
    ik MOET met mijn AUWTO op de markt zijn.
    een andere dwaas is vab mening dat de minister die de verkeersveiligheid wil vergroten een probleem heeft gecreeerd. want automobilisten hebben moeite met verkeersborden
    STOP wat zal dat nu weer betekenen
    Driehoeking ROOD verkeersbord dus ROOOOOOOOOD
    pijltje met streep erdoor mie godo wat is dat nou weer

    Jullie zijn grapjassen hier


    Maak melding
  8. Het is zo makkelijk om af te sluiten; de Keizerstraat loopt dus niet vast.
    Wat een omweg 3 straten die paralel lopen leiden niet naar de markt.
    Dus nu helemaal via de Waterkant of Keizerstraat – Domineestraat met de dure benzineprijzen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES