vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrutale straatrover rukt tas van hoogbejaarde vrouw op klaarlichte dag weg

Brutale straatrover rukt tas van hoogbejaarde vrouw op klaarlichte dag weg

-

Does Travel - naar Suriname

De 88-jarige Maria S. kreeg vrijdag de schrik van haar leven toen een straatrover haar tas plotseling wegrukte. Dit gebeurde op klaarlichte dag, op de kruising van de Prins Hendrikstraat en de Mahonylaan in Suriname.

Na de daad is de man die gekleed was in een blauw hemd en een blauwe jeansbroek, richting de Mahonylaan gerend. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

In de tas waarmee de rover ervandoor ging, had de hoogbejaarde vrouw huissleutels, documenten en een portemonnee met wat Surinaamse dollars.

De politie van Centrum was ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. Aan de opsporing van de voortvluchtige brutale rover wordt hard gewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Deze rovers zijn echt meedogenloos. Ga toch een bank beroven in plaats van een oud vrouwtje van 88 jaar.

    Maar nee hoor: Fu beroof wan bank, daar zijn ze gewoon te schijterig voor.

    Laffe beesten dat deze Abanies zijn!!


    Maak melding
  2. Dit soort niews maakt het weekend weer goed voor DNA, maar als ze boven de 90 was Dan had ik me heerlijk afgetrokken.


    gemodereerd
  3. Elke straatrover of huisrovers verdienen een goed pakslaag, een hand afkappen en 10jaren gevangenis. Als de regering zo een wet maakt dan gebeurd het niet meer zoals in azie.


    Maak melding
  4. Ik ben klaar met deze regering het lijkt alsof ze doof en blind zijn. De rovers /criminelen hebben vrije spel. De regering doet niets over straf verhoging.


    Maak melding
  5. Kent, het is niet zo dat deze regering niets doet over deze kwestie maar de rovers worden vrijgelaten door de NDP rovers en eigen soorten de rechters dus. Die moeten op de brandstapel gezet worden.


    Maak melding
  6. Kleine rovers werken op straat en de grote rovers zitten in het parlement. De kleine rovers, roven voor enkele tientallen dollars en de grote voor enkele miljoenen.


    Maak melding
  7. @ JackoB, laat je op een verkiezingsplaats zetten bij de komende verkiezingen. Jij komt dan zeker in het parlement, want je weet precies hoe het werkt. Bovendien kraai je ook de grootste onzin uit, dus sluit je aan op de lijst van de partij voor wie je nu je sprookjes vertelt, wordt parlementariër en gegarandeerd ben je over een paar jaar ook miljonair. Met jouw kennis kan je het zelfs tot miljardair schoppen. Vuile rascist.


    gemodereerd
  8. De regering is goed op een paar schoften na, zoals in Nederland maar goed de werkelijke man is Brunsie niet chan. en de rovers komen en hebben de zelfde dna als Baas Brunsie en Kaforo Bouterse. Dus niks aan te doen en accepteren maar!


    Maak melding
  9. Nee hoor Rami rams ze doen werkelijk niks want al zeker een jaar of 2 wordt er strak geroofd en nog geen enkele initiatief wetsvoorstel, dus je kan alleen maar ervan uitgaan dat ze genieten van zulke praktijken. Moet je eens kijken met wat voor wet ze nu aan het behandelen zijn terwijl het volgende slachtoffer van een roof waarschijnlijk morgen weer is. Jou houden ze duidelijk wel voor de gek..


    Maak melding
  10. Hunvrey ik ben het volkomen eens met jouw elk rover of inbreker die op heterdaad betrapt wordt, moet er een vinger van dat beest worden afgehakt, en je komt ook niet in aanmerking van de steun mensen met een beperking. Deze gasten zijn gewoon lui, ik weet dat alle volken stelen maar Joe sjie ding blakabuba lik mie srefie soso sjing wè gie wi blakabuba opo go wroko en verdien je eigen zweetgeld no wakka tap trawang baka. Sedert mijn zestiende begon ik naast mijn studie te werken im ben nu 35 jaar en werk nogsteeds, wroko no kier mie !


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES