zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKapster bij thuiskomst overvallen, mishandeld en beroofd

Kapster bij thuiskomst overvallen, mishandeld en beroofd

-

Does Travel - naar Suriname

Een kapster in Suriname is afgelopen nacht door twee gemaskerde en met houwers gewapende criminelen bij thuiskomst overvallen, mishandeld en beroofd. Dit gebeurde aan de Moeristraat in het dorp Hollandsekamp te Zanderij.

Volgens het 47-jarige slachtoffer D.W. kwam ze thuis aan met haar auto. Ze stapte uit en ging via de voordeur naar binnen. Nadat ze de deur had dichtgetrokken trapten twee mannen die open en drongen het huis binnen.

Ze mishandelden het slachtoffer en doorzochten haar woning annex salon. De daders maakten onder andere een halsketting, vier ringen en een telefoon buit. Haar huis en salon zijn helemaal overhoop gehaald.

Vervolgens verlieten de rovers de plaats met een gereedstaande auto, waarmee ze plaats hadden aangedaan. De onderneemster liep vanwege de mishandeling letsel op in haar gelaat en aan haar benen.

De politie van Rijsdijk was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders zijn geen spoor te bekennen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Chan verbrast het geld van het land, oa aan Richano ipv de criminaliteit aan te pakken.

    Deze vrouw werkt voor haar geld. En dan zo beroofd worden.
    Direct een vergunning gaan aanvragen en als nogmaals je huis betreden. Weet je wat je te doen valt.


    Maak melding
  2. Hier zie ik dus duidelijk iemand die het beroven van burgers wil goedpraten. Het aantal van dit soort mislukte schepsels met dit mening is zeer schrikbarend hoog.
    En dan wil men de toerisme op hoog nivo tillen. Het wordt erger dan Haiti.


    Maak melding
  3. Snap nog steeds niet waarom ze slachtoffers mishandelen. Ze gaan al hun bezittigen en gelden roven is al een verlies en dan ook nog mishandelen. Laat ze dan gewoon en neem nee wat je wilt.
    Deze gasten hebben echt een kogel door hun kop nodig sorry hoor. Maar kan niet anders


    Maak melding
  4. Wil graag weten welk ras dit soort gewelddadige overvallen plegen, waarom wordt er zo geheimzinnig erover gedaan zowel de kranten als Politie. Vreselijke beesten!


    Maak melding
  5. cornel , en konsensi , baantjer heeft gelijk , het zijn julie vrienden die hier in suriname , ondernemers en ook bejaarden overvallen en molesteren , kijk jullie vrienden willen niet werken , maar crimineel zijn , ach straks bij hun volgende overval worden ze neergeknald , en dan treuren jullie alleen maar om die losers


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES