zondag, mei 12, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname start Nations League met gelijkspel tegen Grenada

Suriname start Nations League met gelijkspel tegen Grenada

-

Does Travel - naar Suriname

In de Concacaf Nations League heeft Suriname vrijdag een matig begin gekend. Tegen Grenada werd 1-1 gespeeld na een 0-0 ruststand.

De doelpunten vielen erg laat in de wedstrijd, die niet veel hoogtepunten kende. Granada nam de leiding via Lewis in de 85ste minuut en in de 87ste minuut scoorde Te Vrede voor Suriname de gelijkmaker.

Eerder op de dag eindigde de wedstrijd tussen Haiti en Cuba 0-0. Suriname in poule B samen met Jamaica, Honduras, Cuba, Grenada en Haïti.

Op 12 september komen de landen weer in actie. Grenada speelt uit tegen Honduras om 23.10 uur, terwijl Suriname om 17.00 uur het opneemt tegen het thuisspelende Cuba.