zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKlant steekt taxichauffeur tijdens rit naar Moengo en neemt auto mee

Klant steekt taxichauffeur tijdens rit naar Moengo en neemt auto mee

-

Does Travel - naar Suriname

Een taxichauffeur in Suriname is afgelopen nacht slachtoffer geworden van een brute beroving door een klant, die hij van Paramaribo naar Moengo moest brengen. Het slachtoffer is een 38-jarige man, die taxichauffeur is op de route Paramaribo – Albina.

Donderdagavond laat reed hij met een klant over de Oost-Westverbinding richting Moengo. Ter hoogte van Perica haalde de klant plotseling een mes tevoorschijn, waarmee hij de chauffeur aan zijn elleboog, oksel en borststreek stak.

Het hevig geschrokken slachtoffer kon uit zijn voertuig komen, waarna de verdachte plaats nam achter het stuur en met de auto van de taxichauffeur ervandoor ging richting Moengo. Het gaat om een witte Toyota Spacio met kenteken PC 87-95.

Een voorbijganger trof de gewonde chauffeur aan nabij Stolkertsijver. Het slachtoffer werd door een vriend richting het politiebureau te Richelieu gebracht. De man die drie steekverwondingen heeft opgelopen, werd vervolgens door de Surinaamse politie met een zogeheten visum doorverwezen naar de SEH voor medische behandeling.

De zaak is in onderzoek bij de politie.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Mensen

    Zullen dit niet leuk vinden, maar ik zou deze ” Pen.s ” levend willen
    verbranden! Jij zou willen dat het recht gaat spreken, wel er is in
    Su geen recht! Ja aanrecht, maar dat is het domein van de dames.
    Straks gaat Mr: M. Nibte hem nog uit de hand, van de rechter
    nog vrij laten pleiten ook! ( Tenminste als het zover komt! )
    Voor mij geldt het oog om oog en …..verder geen gelul.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  2. Waar blijven grote strontvliegen van wkn nieuws @Theo, @Strontvlieg Filia en @Wat enz hun boeven houden zich schuil alleen als over President Santoki en of Nederland en over Politie zowel in Suriname als Nederland gaat dan worden grote vette strontvliegen uit Holland zeer actief op wkn en mijn reacties worden verwijderd enz. Hun strontvliegen zijn nooit kritische drugs junkies van wkn. Wkn nieuws ook te vergelijken met strontvliegen nieuws die je overal achtervolgen in elke land, ja ja ja ik kan wereldkampioen toveren voetballers Hollanders Marokkanen Turken en antillianen Mang mang. Duivelse streken van demonen in NL en Suriname.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES