Families uit Nederland verzorgen duizenden bordjes eten

8
Families uit Nederland verzorgen duizenden bordjes eten

De afgelopen week hebben de families Habib, Mahesh, Bhola en Jaikaran uit Nederland, gedurende vijf dagen een sociaal project uitgevoerd in Suriname. Voor duizenden personen is er lekker eten gekookt en via een mandir, een moskee en een kerk verdeeld.

Dagelijks werd het eten, verpakt in een fraaie bak met een drankje erbij, opgehaald in de SIV moskee aan de Keizerstraat, de Arya Diwáker mandir aan de J. Pengelstraat en bij de Latour kerk aan de Latourweg. Behoeftige personen en instellingen hebben goed gebruik gemaakt van dit nobel project.

Het motto van de families was wederom ‘eenheid doet wonderen’ en ‘liefde is de grootste kracht’ en zijn er elke dag 1.000 maaltijden bereid en uitgedeeld aan behoeftigen, ongeacht ras, geloofsovertuiging en huidskleur. Ook schoolkinderen en tehuizen kwamen in aanmerking voor een warme maaltijd.

“Laten we onze krachten samen bundelen voor onze medemens in nood want honger kent geen religie; voel je geroepen om dit project mee te helpen opbouwen want wie gezegend is met geluk, deelt het met zijn medemens”, aldus mw. Millie Mahesh die in Suriname aanwezig was en dagelijks het project monitorde met Hillegonda Leeflang en Stg. Organisatie Hindoe Media.

In Nederland zal dit initiatief geëvalueerd worden en in samenspraak met Stg. OHM vervolgd worden. Speciale dank gaat uit naar de Latourkerk, de Arya Diwáker mandir, de SIV moskee, Combe markt en alle helpers, koks, transporteurs, inkopers, verpakkers etc. voor hun ondersteuning aan dit sevá werk.


8 REACTIES

 1. En straks hen uitschelden en van alles en nog wat uitmaken aan de redimusu’s!!

  NLers dank u zeer allen!!!!!
  gemodereerd

 2. Middels een simpele vraag, hoef je slechts eenmaal te raden wie er als eersten (helemaal vooraan!!!) met hun uitgestoken klauwen stonden te wachten op deze gratis “vreterij”……maar ondertussen de gladharige donateurs het licht niet in de ogen gunnen……….
  gemodereerd

 3. Zodra je dit blijft doen gaan mensen nooit echt opstand komen. De opstand van laatst was kinderspel vergeleken met opstanden in Frankrijk en het midden oosten.
  gemodereerd

 4. En als je uitgegeten hebt, kan je hen weer uitschelden!! Zo zijn jullie Suus over het algemeen!!!
  gemodereerd

 5. dja , dus jij wilt totale opstand van de een bepaalde groep , en dat deze groep nog meer ondernemers molesteert en alles plunderen , wil jij lijken zien op de hollandse tv , dja waarom kom jij niet naar suriname dan kun jij met eigen ogen zien dat jou groep duivels zijn
  gemodereerd

 6. Geef hun de middelen niet de maaltijd. Dit gestuntel is niet toekomstbestendig en tast de mensen in hun waarde.
  gemodereerd

 7. Ja verwen die luie klootzakken nog maar meer…

  Na al die jaren kunnen ze nog niet voor zichzelf te zorgen, lijken wel Afrikaanse toestanden!

  Geef het alleen aan de ouderen die niet meer voor zich zelf kunnen zorgen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.