zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieDucasa Exchange wederom geschorst door Centrale Bank

Ducasa Exchange wederom geschorst door Centrale Bank

-

Does Travel - naar Suriname

De Centrale Bank van Suriname (CBvS) heeft Ducasa Exchange NV gevestigd aan de Oost-Westverbinding in Commewijne wederom geschorst. Dit keer is het niet net als in 2019 voor veertien dagen, maar voor dertig dagen.

In een bekendmaking meldt de bank dat de vergunning voor het uitoefenen van het bedrijf van wisselkantoor ingaande 30 september voor dertig dagen is opgeschort. De cambio mag pas op 30 oktober weer haar deuren openen voor het publiek. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Waarom niet alle cambio’s onder een gezamelijke cooperatie laten werken. De cambiohouders krijgen aandelen binnen de cooperatie met daarboven een directie en een rvc. Nu blijven ze maar wat aan rommelen.


  Maak melding
 2. @Wendy
  Wederom gooi je met modder en kraam je onzin uit.En welke vriendjes wil Chan volgens jou
  beschermen? Als je dat zo zeker weet kom op met de namen.


  Maak melding
 3. Stoppen met die Cambio’s, er moet een wissel kantoor zijn die aan de hand van de bankkoers moet wisselen. Er kan een verschil zijn 1 tot 10 cent.

  Het moet niet zo zijn dat jan piet en allemaal geld wisselt, zelf in de Chinese winkels wordt er geld ( Valuta ) gewisseld. Is dat voorruitgaan.


  Maak melding
 4. Vraag aan @wendy. Wanneer zijn de cambios opgestart en onder wiens bewind? Ik geef je het antwoord vooraf: jouw paarse rovershoofdman bouterse, die de grootste drugsdealer en consorten, die witwassen. Dus alles wat je uitkraamt heeft te maken met jouw paarse criminele boevenbende uit ocer. En inderdaad @Robles. Sluit alle cambios en teruggaan naar de normale situatie, dat alleen de cbs en de banken over valuta gaan. Bouterse heeft su 40 jaar lang verkracht,teef wendy.


  Maak melding
 5. Latour poses, wat je van Wendy vindt, geldt ook voor jouw moeder. Je moet eens ophouden, je doet aan nestbevuiling.

  De regering moet het aantal Cambio’s maar gaan afbouwen. Twee of drie grote Cambio’s met enkele filialen. De Centrale bank kan ze dan beter in de gaten houden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES