VHP Haaglanden en Diaspora Ondernemershuis bieden giften aan first lady

27
VHP Haaglanden en Diaspora Ondernemershuis bieden giften aan first lady

VHP Haaglanden en Het Diaspora Ondernemershuis hebben vandaag een bezoek gebracht aan first lady Melissa Santokhi-Seenacherry op de Surinaamse Ambassade te Den Haag. Ze hebben mevrouw Santokhi daarbij voorzien van enkele giften te weten 2 laptops, 22 tablets en 2.000 schriften.

De twee organisaties geven aan vaker hulp en ondersteuning te bieden aan het moederland. Volgens VHP Haaglanden en de ondernemersclub is er, met de regering Santokhi-Brunswijk aan het roer, veel meer sympathie en betrokkenheid ontstaan van Surinaamse organisaties en diaspora in Nederland.

“Hoewel de first lady momenteel in Nederland vertoeft voor privé doeleinden, kan ze er niet onderuit dat instellingen en organisaties, ook vanuit het bedrijfsleven, kennis met haar willen maken” aldus de organisaties.  

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry was heel blij met dit gebaar en de spullen bestemd voor Suriname. Ze zei dat dit zeker goed uitkomt, vooral in deze tijd waar veel studies digitaal en online gebeuren, doelende op de tablets en laptops.

27 REACTIES

 1. @Pony, misschien bij je opgekomen dat bedrijven en organisaties GEEN zaken willen doen met een coupe pleger, massamoordenaar en een veroordeelde coke dealer ? Dat deze bedrijven en organisaties nu zaken willen doen is niet walgelijk. Ook imago zijn voor bedrijven en organisaties een issue.


  Maak melding

 2. @Pony laat je niet zo laatdunkend uit over Nederlanders met Surinaamse roots.Santhoki zal veel steun van de Nederlanders en de Surineds krijgen want hij is geen moordenaar en crimineel als DB en niet corrupt en hij is beschaafd.


  Maak melding

 3. Pony zit MET ZIJN HOOFD in het ACHTERWERK van de veroordeelde Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR.

  Zo reageren de KUMAKOISI LOVERS als LAUWPIE ALIAS ROBG, ACHTERLIJKE WENDY, FRANTZ, PARAMAN.

  WAAROM VOLGEN ZE NIET HET VOORBEELD OP VAN DAMSCO.

  DIE ZIEN WE HIER NIET MEER!! GELIJK HEEFT DEZE DAMSCO OP ZIJN GEZICHT HIER NIET MEER TE LATEN ZIEN.


  Maak melding

 4. Diaspora ondernemershuis. Wat een zielige vertoning.
  Giften zijn giften. Morgen hoor je het nog.
  Belachelijk. Zo rijk zijn die diaspora gasten niet. Hoop dat luchthaven politie/douane goed kijken. Er komt zwart geld mee.


  Maak melding

 5. Beste Pony, duik in de geschiedenis van van Suriname, pakweg 40 jaar terug.
  Dan komt u gauw achter, hoeveel deze mensen, het land hebben geholpen. Dan weet u ook uit welke landen en door wie!
  Uw kennis van zaken zit in uw handen en niet in uw hersenen!


  Maak melding

 6. wendy

  18 september 2020 At 22:17

  Diaspora ondernemershuis. Wat een zielige vertoning. Giften zijn giften. Morgen hoor je het nog. Belachelijk. Zo rijk zijn die diaspora gasten niet. Hoop dat luchthaven politie/douane goed kijken. Er komt zwart geld mee.

  ==========================

  Maak je geen zorgen, diasporahuis zal ervoor zorgen dat je komende jaar voorzien bent van massageolie en washandjes. En met een beetje mazzel sturen ze nog een steradent tabletten voor je kunstgebit nog mee. Geen overbodige luxe, kan je een keer je bek goed reinigen. Komt alleen maar stront uit.


  Maak melding

 7. Pony
  Zie het zo:
  Iemand waarvan je denkt dat hij nog wat kan betekenen voor land en volk die gun je wat en geef je wat als blijk van “ik wil je helpen totdat het tegendeel is bewezen”.
  Iemand die je jaren heeft bestolen en heel veel leugens heeft verkondigd en armoede heeft gebracht en jou vertrouwen heeft beschaamd geef je niets want je wilt niet meer met hem geassocieerd worden.
  Dit is toch niet vreemd?
  Dat de mensen iets krijgen is hoe dan ook meegenomen.


  Maak melding

 8. Koos,

  Je hebt het weer niet goed begrepen, de bedrijven en organisaties moesten van mij geen zaken met de corrupte Overheid doen, maar zoals ze nu zo grif doen, konden zij giften geven aan het arme volk, dat heb ik geschreven en dat hebben zij nagelaten.

  Dat ze nu wel massaal giften geven terwijl zij toen al wisten dat het arme volk behoefte had aan hulp. Ze hadden toch hulp kunnen geven via de bestaande NGO’s als zij geen vertrouwen in de regering hadden. Kom op Koos, dit klop toch niet.

  Als je het volk wilt helpen en de regering bevalt je niet dan help je het volk toch gewoon en dan ga je geen politieke spelletjes spelen over de ruggen van het arme volk.


  Maak melding

 9. Suriname heeft deze first Lady Warm Omarmt.

  Ze gaat nog veel meer betekenen voor land en volk .
  Ik vind haar een mooie vrouw ze straalt positieve energie uit


  Maak melding

 10. Pony en Wendy weer Smerige poep uit jullie bek, deze 2 lijken en het schrijven precies als een bek dier? Suriname staat goed op de agenda van heel veel landen die willen samenwerken, met de massa moordenaar wilde niemand samen werken, nou surinaamse bevolking zullen chan santhoki dankbaar zijn, mevrouw santhoki je bent goed bezig voor Suriname,, het komt goed met deze regering chan en brunswijk??


  Maak melding

 11. Vhp en abop gaan het land goed regeren even geduld mensen, deze regering steelt niet als de vorige 10 jaar soso plunderen
  Eén land regeer men niet alleen voedsel pakket uitdelen, no vertrouw ndp, zins de coupe van stront bouta heeft hij nooit goed gedaan alleen stelen stelen en mooie praatjes en staatskas plunderen, daar zijn ze master in


  Maak melding

 12. Hey Wendy,

  Ik laat je gaan voor deze keer, heb geen zin.

  Gr BM

  P.S. Als er zwart geld mee komt, was ik het persoonlijk wit in je rotte vis poesje. Dan mag iedereen die een pas heeft, groot/klein maakt niet uit, in je reet pinnen en dan komt het wit gewassen geld uit je stront bek eruit. Voordeel is, je schijt smoel is dan ook wit gewassen.


  Maak melding

 13. Is een en al bollywood,wat een show van deze vrouw. Voor 99% mensen om haar heen dat op haar lijken.
  Geniet nog maar even,zolang het kan.
  Regering brunswijck/santhoki ,zal de termijn van 5 jaar niet uitzitten, vraag maar aan brunswijck wat hij, vooral nu met de ndp,bespreekt.
  Samen met de ndp zal hij de volgende pres worden van su. Zal niet lang meer duren.


  Maak melding

 14. Deze dame heeft lak aan de quarantaine regels van NL. In Diemen vertoonde ze dit gedrag en nu weer. 10 dagen in quarantaine is de regel van RIVM voor mensen uit Su.

  Media geilheid.


  Maak melding

 15. Beste mensen…., een paar feiten…., nps en de PL zijn ook coalitie-partners..,dus deelgenoten in de regering.. Santokhi – Brunswijk. Er speelt veel meer op de achtergrond ….Ik zie dat de Indonesische Surinamers een politieke bewustwordingsproces meemaken… Ook Chinese, Europese en Indiaanse Surinamers zijn in behoorlijke aantallen in Nederland..Ze zijn allemaal positief over de toekomst van Suriname . Mensen.., samenwerken in Suriname, maar ook in Nederland is heel belangrijk… Dat wat ndp-Nederland deed in combinatie met de ouderenpartij in Diemen slaat nergens op… Gewoon een scheve combinatie aangaan met maar één doel om de first Lady van Suriname, mevrouw Santokhi in discrediet te brengen.. Suriname heeft net een nieuwe afspraak met de Verenigde Staten gemaakt.. Minister Pompeo was te gast in Suriname .. Samenwerken met de VS., is in de ogen van veel Surinamers positief gelanceerd … . Maar we zien overal ter wereld dat er economische problemen zijn door Covid-19.. Samenwerken met Europa en Amerika is een must.. Met China zijn door valuta, dus US dollar.. tekorten nieuwe afspraken nodig.. India kan veel op het gebied van informatie-technologie .. Suriname is na een decennium van stilstand weer in beweging… Mensen voor nu sterkte en vergeet je mondkapje niet…


  Maak melding

 16. Hallo, ik ben net terug van een dagje zanderij, en ik wordt hier uitgemaakt voor van alles en nog wat, poepen uit mijn bek, met kop in de kont zitten, voor waar niet misselijk. Heb zeker op enkele lange tenen getrapt. Het was enkel mijn mening die ik graag geef zoals jullie, tóch. Of wordt het mij ontzegt.

  Bigi sma,
  Je hebt gelijk wat je zegt, alleen heb jij het over een Overheid ik niet. Natuurlijk moet je één, jouw onwelgevallige corrupte regering geen hulp bieden. Maar je mag wel het volk helpen als je dat nodig acht via de bestaande NGO’s. In mijn posting heb ik de giftgevers kwalijk genomen dat zij nu pas, bij een VHP regering, hulp geven en niet eerder, dat wekte mijn verbazing.

  Henry,
  Waarom kan ik mijn mening niet geven zonder dat ik van jouw met mijn hoofd in het achterwerk van de drugsveroordeelde moet gaan zitten. Heb je ergens gelezen dat ik ndper ben of dat ik iets heb met de drugscrimineel. Kan je niet goed lezen of heb je soms last van staar, laat je dan snel opereren. Je kunt ook gewoon een smerig rancuneus ventje zijn die thuis niet de broek aan heeft of zijn vrouw niet als gelijkwaardige ziet. Of je hebt het Bouterse syndroom opgelopen zoals ook bij enkelen hier op waterkant.

  Leek,
  Ik moet van jouw de geschiedenis beter gaan lezen, wil ik graag doen, alleen weet ik niet op welke geschiedenis jij doelt. Jouw geschiedenis, mijn geschiedenis, onze geschiedenis, je ziet hoe verwarrend het wordt. Wat ik in het algemeen wel weet is, dat wij als volk samen met de oppositie weinig hebben gedaan om de corrupte boevenbende te verdrijven. Weg hebben het allemaal laten gebeuren, hebben onze eigen belangen laten prevaleren boven het volksbelang en nu zitten wij dagelijks in de ellende. Met is makkelijk achteraf wijzen met de vinger.

  Maripa ko,
  Ai baia, wat moet ik met je. Je bent het weer niet eens met me, dat mag, ieder zijn mening. Spannend toch. Ma sang ede joe é kos mi so, mi é sa poeroe ka uit mi bek. Waarom?
  En toen viel jouw naam mij op, Maripa ko. De ko van de Maripa wordt weggegooid, is onbruikbaar, hersenloos, labiel, kan niet tegen kritiek.
  Luister domoor, jij voelt je bij elke posting aangevallen. Als je geen argumenten hebt laat het van je afglijden. Ik zit MELLISA, onze madammeke, helemaal niet te bashen, ze doet haar best om haar man te helpen, vindt ik prijzenswaardig, toffe meid.

  Waarom mijn reactie op de giftgevers, wel hierom: het verbaast mij elke keer weer dat Indiase Surinamers vrij actief worden zodra een van hen de leiding heeft zowel in Suriname als in Nederland. Je merkt weinig van ze, net als de Chinese Surinamers, enz. ze doen hun ding in eigen groep/kring en vallen weinig op terwijl de Afro Surinamers , die zitten ook veelal bij elkaar, maar die zijn meer aanwezig, de witten ook, dus….

  Rambo,
  Je noemt verschillende organisaties die samenwerken in NL, zo hoort het, dus mag ik verwachten dat mevrouw Santhoki ook een bezoekje gaat brengen aan deze organisaties.

  Jullie zien ik heb geen moer te doen, adios


  Maak melding

 17. @Pony

  JE ZEGT DAT JE geen NDPer bent. Dat weiger ik te geloven. Je verdedigt de veroordeelde Drugscrimineel tevens meervoudige MOORDENAAR vandaar mijn opmerking.

  Als je deze VERNIETIGER VAN SURINAME steunt ben je in mijn ogen GEEN SRANANGMANG.

  Gelukkig heb ik geen last van Staar maar was dat wel het geval dan zou ik naar het ziekenhuis gaan. Ik ben immers VERZEKERD tegen ziektekosten.


  Maak melding

 18. Henry,
  Ik ben niet gelieerd aan geen enkel partij, en verdedig niemand, ik hou alleen iedereen een spiegel voor. Waarom zou ik naar jouw gelul moeten luisteren ,je mag vinden wat je wilt, uit beleefdheid heb ik gereageerd, maar als het niet doordringt in jouw botte hersens, kan ik ook niet helpen.
  “Je bent geen echte Srananmang”
  Henry, wie of wat is een Srananmang, maak jij dat uit!!!!!! Doe niet zo belachelijk man, je ben net een ndper.
  Henry je zegt het met zo’n overtuiging dat ik je nog ga geloven ook🤪🤪


  Maak melding

 19. Onze grote narcist die Pony, probeert iedereen een spiegel voor te houden, maar is bang om zelf in zijn eigen spiegeltje te kijken. Bang voor wat hij in zijn eigen spiegeltje gaat zien.


  Maak melding

 20. Sabaku, ik weet niet als je het grappig bedoelt, ik ben vrij realistisch van gedrag, no spang, als ik in de spiegel kijk, no fréde a spiegel no brókó 😜😜


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.