zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan aangehouden voor diefstal pompoenen in Nickerie

Man aangehouden voor diefstal pompoenen in Nickerie

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Waldeck heeft op dinsdag 12 maart de verdachte S.A. opgespoord en aangehouden ter zake diefstal van pompoenen in het rijstdistrict van Suriname.

De benadeelde S.B. deed op maandag 11 maart aangifte ter zake diefstal van 10 pompoenen tegen S.A., aangezien de aangever de verdachte op heterdaad had betrapt bij het wegnemen van de pompoenen.

Naar zeggen van de benadeelde had hij 15 stuks pompoenen in een gang buiten zijn woning geplaatst. Op een bepaald moment hoorde zijn vader geluiden in de gang en stelde hem telefonisch daarvan in kennis.

De aangever haastte zich naar de woning en betrapte S.A. op heterdaad bij het plegen van het strafbare feit. De verdachte had reeds 10 pompoenen in een witte jutezak geplaatst.

De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Er moet dus meer cocaine in Nickerie zijn dan het ‘kleine beetje’ dat ze tot nu toe daar gevonden hebben; zelfs de JUTEZAKKEN zijn tegenwoordig wit in Nickerie.


    Maak melding
  2. Hmmmmmm.Nickerie, pompoenen? Waren de pompoenen ook gevuld met het witte spul, zoals jaren geleden bij de groente exporteurs van coppenamemarkt? Waar is de koning van Nickerie, Doekhie nu met zijn grote mond? Baap re baap.


    Maak melding
  3. Pompoenen groeien toch als je de pitten zaait? Als je dan een beetje geduld hebt en de plantjes in hun groei onderhoud eet je jouw eigen geteelde pompoenen. Wel moet je ook niet lui zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES