zaterdag, mei 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbraakverdachte veroorzaakt aanrijding tijdens wilde achtervolging door RBTP

Inbraakverdachte veroorzaakt aanrijding tijdens wilde achtervolging door RBTP

-

Does Travel - naar Suriname

De 33-jarige Hendrik B. is woensdagmiddag door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aan de Ramgoelamweg in Suriname klemgereden en aangehouden.

Vernomen wordt dat deze verdachte in verband wordt gebracht met een woninginbraak in de ochtend aan de Helena Christinaweg. Via het Command Center kreeg de Surinaamse politie melding van deze inbraak.

Het RBTP werd ingeschakeld. Tijdens de opsporing van de verdachte reed hij met een vaart weg in een witte Toyota Vitz (foto). De sterke arm zette de achtervolging in, waarbij de verdachte een PL bus en een pick-up (foto) aanreed aan de Ramgoelamweg.

Kort daarna werd de verdachte op die weg klemgereden en in de boeien geslagen. Na de aanhouding is B. overgedragen aan politie Santo Boma voor onderzoek.

Het voertuig waar hij in zat is vermoedelijk betrokken bij meerdere inbraken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Met deze witte Toyata Vitz is inmiddels 16 keer geroofd. Vorige week is deze auto tijdens een controle staande gehouden, omdat de rovers de kenteken eraf hadden gehaald. Agenten hebben de kenteken laten plaatsen en door laten rijden. Onze agenten zijn heel goed. Bravo.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES