zaterdag, mei 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameBronto Somohardjo verdraait de feiten bij uithalen naar de Ware Tijd

Bronto Somohardjo verdraait de feiten bij uithalen naar de Ware Tijd

-

Does Travel - naar Suriname

Minister Bronto Somohardjo heeft deze week keihard uitgehaald naar de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT). Voor een grote menigte noemde hij de krant waardeloos en racistisch, omdat er volgens hem een artikel was verschenen met de titel ‘Domme Bronto en Javanen‘.

Volgens Somohardjo heeft dWT met deze titel het hele Javaanse volk beledigd en volgens hem zou het medium dat doen omdat het om Javanen gaat.

Opmerkelijk is dat Bronto erop hamert en steeds herhaalt dat dWT het heeft over ‘Domme Bronto en Javanen‘. Ook in een gesprek dat hij vrijdag had met D-TV herhaalt hij dat dWT heeft geschreven ‘Domme Bronto en Javanen‘ en zo het woord Javanen en dom in één zin noemt.

Jammer genoeg corrigeert de D-TV reporter hem niet, want de waarheid is natuurlijk anders. De titel van het artikel in de krant is namelijk ‘Domme Bronto en BOZE Javanen‘. Boze Javanen dus en geen domme Javanen. Nergens in het artikel van dWT wordt geschreven of gesuggereerd dat Javanen dom zijn. Wel dat ze boos zijn.

Het is dus een domme uitspraak van Bronto, dat dWT zou hebben geschreven dat Javanen dom zijn. Misschien is dat de reden dat dWT in haar weekend editie nog een artikel schreef met de titel ‘Heel domme Bronto slaat door‘.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
  1. Bronto heeft niet t vermogen om in te zien dat hij in n vlek blijft wrijven. Gewogen en t licht bevonden…NEXT.


    gemodereerd
  2. Deze domme Bronto moeten ze een schop geven op zijn achterste. Wat een idioot is deze nietsnut. De media moet deze incompetente minister hard aanpakken.


    gemodereerd
  3. Bronto is een domme idioot.
    Hij gft de javanen schande.
    Gewoon en gokker als zn vader.
    Denkt hij dat de javanen dom zijn en niet de krant kunnen lezen???
    Hij en zn vader zijn gewoon het eegste van het ergste. Maar dat krijg je van ongeschoolden.
    Ze lijken op Jerom en Sidonia


    gemodereerd
  4. De Somohardjo clan snapt niet dat de Javaan NIET dom is en dat daarom juist de PL een aanhangsel is geworden van Abob. DE Javanen hoeven zich niet beledigd te voelen wanneer Bronto zich beledigd voelt maar dat is voor Paul en Bronto nog niet helemaal duidelijk. Voortdurend roepen dat de Javanen en de Boslandcreolen achtergestelde bevolkingsgroepen zijn doet hun niet beseffen dat zij daarmee zichzelf al decennia lang een brevet van onvermogen verstrekken. Als het de Somohardjo’s na al die jaren nog steeds niet gelukt is om deze achtergesteldheid tegen te gaan dan is het duidelijk tijd voor leiders die dit wel kunnen bewerkstelligen toch????


    gemodereerd
  5. Misschien de ware tijd moet vertellen wanneer was die ware tijd. Misschien miljoen jaar geleden, toen mensen logen niet.


    gemodereerd
  6. Dan heeft de De Ware Tijd helemaal gelijk gehad en Bronto bevestigd dat zelf door het te verdraaien. Javanen zijn zeker niet dom nee en ze mogen best boos zijn dat is iedereen op zijn tijd eens.


    gemodereerd
  7. Dan heeft de De Ware Tijd gelijk gehad om te schrijven domme Bronto want Bronto heeft dat bevestigd dat door het te verdraaien. Javanen zijn zeker niet dom nee en ze mogen best boos zijn dat hoort bij het mens zijn toch.


    gemodereerd
  8. Bronto Somohardjo is een ordinaire LEUGENAAR: Het Dagblad De Ware Tijd heeft de leugen van Bronto ontkracht.

    Er staat DOMME BRONTO en BOZE JAVAAN en niet Domme Bronto en Javaan.

    Ga je schamen Bronto!!!


    gemodereerd
  9. Die man voelt zich de gebeten hond. Hij kan niet tegen kritiek. Goed lezen en luisteren is ook kunst!


    gemodereerd
  10. de ware tijd heeft gelijk , vrijheid van meningsuiting , dus domme bronto , waterkant .net u hand teert geen vrijheid van meningsuiting , bij sommigen wel maar bij anderen niet , velen klagen dat hun reacties niet geplaatst wordt


    gemodereerd
  11. Domme Bronto is dus correct. Nederlands is en blijft m moeilijk voor sommige ministers 🤣😂


    gemodereerd
  12. Ja, Bronto je hebt dom gehandeld. Soms moet je gewoon je fout toegeven..dan is het klaar..nu blijft dit maar doorgaan. Eerlijk, is eerlijk. JE HEBT DOM GEHANDELD. EN NU OOK …


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES