dinsdag, mei 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan bedreigt echtgenote die intrek bij ouders neemt met jachtgeweer

Man bedreigt echtgenote die intrek bij ouders neemt met jachtgeweer

-

Does Travel - naar Suriname

 
De politie in Suriname heeft de 40-jarige A.J. in verzekering gesteld nadat hij zijn echtgenote met een jachtgeweer had bedreigd. Vernomen wordt dat de vrouw S.R. na een ruzie met hem, de intrek bij haar ouders had genomen.

De verdachte ging gewapend met een jachtgeweer naar de woning van zijn schoonouders, waar hij zijn vrouw met de dood bedreigde. Bij het zien van haar man hield de vrouw zich schuil in de woning.

A.J. ging gewapend met het jachtgeweer de woning binnen. Er ontstond een worsteling, waarbij de verdachte bedreigende uitlatingen deed.
In de woning raakten de verdachte en zijn schoonvader in een schermutseling, waarbij de schoonvader hem kon ontwapenen. Daarna verliet. A.J. de plaats.

De Surinaamse politie werd ingeschakeld en verscheen ter plaatse. Het wapen, een enkelloop jachtgeweer, is in beslag genomen en overgedragen aan de politie van Santodorp. De verdachte meldde zich kort daarna aan op het politiebureau. Hij ontkent zich aan enig strafbaar feit schuldig te hebben gemaakt.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is A.J in verzekering gesteld. De Onderzoeksunit Santodorp gaat verder met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. In Su wonen veel helden op sokken mang, man dat een zwangere vrouw
    slaat, en dat andere zijn vrouw/ vriendin met een jacht geweer bedreigt!
    Soso ”Cowboy man, of te wel held op sokken”, andere benaming K@ oso
    grun grun!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Ik heb het al eerder gezegd en blijf het herhalen. Het gebrek aan communicatievaardigheden zorgt ervoor dat het grootste deel van Suriname achterblijft in de ontwikkeling. Dit werd door de vorige regeringen ook bewust in stand gehouden want daarmee kon je een volk onder de duim houden (geen onderwijs = geen ontwikkeling). Gelukkig dat deze regring ingezien heeft hoe belangrijk onderwijs is.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES