Voetganger omgekomen bij aanrijding met busje Welgedacht B-weg

3
Voetganger omgekomen bij aanrijding met busje Welgedacht B-weg
Foto via Verkeersunit Midden.

De 55-jarige voetganger S.B. is afgelopen nacht rond 04.45 uur omgekomen bij een aanrijding met een Noah bus aan de Welgedacht B-weg in Suriname. Het voorval vond plaats ter hoogte van de Ghogliweg.

De man was in een goot langs de weg beland en is ter plaatse overleden aan de opgelopen letsels. Een ingeschakelde ambulance moest onverrichterzake terugkeren.

De bestuurder Z.A. (28) is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het rijbewijs is ingevorderd en het voertuig is ter herkeuring in beslag genomen.

De oorzaak van de aanrijding is nog onbekend. Het onderzoek duurt voort.


3 REACTIES

  1. Voetgangers kunnen ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen. Ze moeten om te beginnen een reflecterend vestje dragen; die moet dan ook echt reflecteren en geen erfenis uit een vorig verleden zijn. Wat ook helpt, lijkt mij, is aan de overkant van de weg lopen, dus tegen het verkeer in (dan ziet men de auto aankomen en kan men evt aan de kant springen). Dat wil niet zeggen dat het probleem daarmee dan helemaal is opgelost. Autobestuurders moeten ook beter opletten en vooral hun vaart verminderen, ook al is het nacht en weinig tot geen verkeer op de weg.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.