70-jarige doorrijder in verzekering gesteld

4
politie-ambulance-in-de-avond-op-plaats-delict

Een 55-jarige vrouw op een fiets is zaterdagavond omstreeks 20.15 uur aangereden door een 70-jarige automobilist aan de Bomaweg in Suriname. Na de aanrijding reed de bestuurder door en werd hij na een achtervolging door een omstander klemgereden.

De politie van Santo Boma werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. Bij aankomst werd de automobilist en fietser aangetroffen.

De 55-jarige B.M. verklaarde dat zij met haar fiets uiterst links over de Bomaweg reed, toen zij van achteren door een voertuig werd aangereden. De 70-jarige bestuurder B.O. verklaarde verblind te zijn geraakt door het licht van de koplampen van zijn tegenligger, waardoor hij de fietser niet voor hem zag rijden met de aanrijding als gevolg.

De vrouw klaagde van pijn over haar gehele lichaam en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer is in het ziekenhuis opgenomen vanwege een enkelfractuur.

De automobilist werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het voertuig is ter herkeuring in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan de afdeling Verkeer Unit Midden.


4 REACTIES

 1. Waarom wordt de ene opgesloten en de andere niet?? Doorgereden en zou zich gaan asnmelden. Was bang. Want tegenwoordig alleen heethoofden in Su.
  Alleen tegen elkaar niet tegen regering die hun in deze ka hft gezet. Stress en armoede


  Maak melding

 2. @Alwin Debby is het stomste wezen dat op deze aarde rondloopt.
  Die ouwe sukkel van 70: misschien moet hij zijn rijbewijs inleveren, want ook al ben je verblind door wie dan ook, je hebt iemand aangereden en je behoort te stoppen. Laat hij maar lekker achter de ijzeren deur boeten voor zijn onbezonnen daad.


  Maak melding

 3. Al ben je verblind dan rij je niet door en laat iemand in hulpeloze toestand achter.
  Men moet nu na een bepaalde leeftijd de mensen herkeuren om te kijken of ze nog in staat zijn om te rijden.
  Ik maak het vaak mee dat tegenliggers met brite rijden dat asociale gedrag moeten ze afleren.
  En de staat moet ook betere verlichting aanbrengen niet aan 1 kant van de weg alleen want er zijn vele gaten op de wegen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.