vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCriminelen steken man in buik bij mislukte straatroof

Criminelen steken man in buik bij mislukte straatroof

-

Does Travel - naar Suriname

Een 28-jarige man in Suriname, kwam vrijdagavond met een ernstige steekwond in zijn buikstreek thuis bij zijn broer aan. Het slachtoffer Kevin verklaarde dat hij even daarvoor in zijn buik was gestoken bij een mislukte straatroof.

Hij liep over de Arnoldstraat toen twee mannen plotseling op hem afkwamen. Een van hen was gewapend met een mes. Ze probeerden Kevin te beroven waarbij hij in een worsteling met hun geraakte.

Tijdens deze worsteling heeft een van de verdachten hem een steek toegebracht in de buikstreek. Hierna verlieten de mannen de plaats. Het slachtoffer belde een taxi op die hem naar zijn broer aan de Hertogstraat bracht, waar hij hevig bloedend uit de taxi stapte.

Een familielid schakelde een ambulance in die Kevin naar de Spoedeisende Hulp overgebracht. Hij liep een steek in zijn buik op waardoor zijn ingewanden zichtbaar waren en is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.

Vernomen wordt dat de straatrovers niets hebben kunnen buitmaken. De politie van Centrum is belast met het onderzoek. Van de rovers ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Wat misselijk. Je vindt geen buit, dus steek je die man maar.
    Deze mannen verdienen een dubbele straf.


    gemodereerd
  2. Schering en inslag in Suriname. Men kijkt er niet eens meer van op. Dan wil men Suriname toerist vriendelijker maken. Dit land zakt elke dag meer en meer naar de afgrond. Het is gewoon te erg voor woorden. Voor de gene die naar Su wil komen met vakantie huur een bodyguard in als je je leven lief hebt. Mijn kinderen en kleinkinderen komen niet meer we facetimen wel om opa en oma te zien want dat is wel veilig. Su is gewoon naar de Ka en gaat net zo erg worden als de andere latijns americaanse landen waar er bandeloosheid heerst. Sari Torie. Failed State.


    gemodereerd
  3. Je belt geen 115, je belt niet naar je broer om je te halen en nr EHBO te brengen, maar een taxi om naar je broer te gaan. Vreemde zaak.
    Hoop dat ht goed komt


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES