vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWeer buitenlanders in Suriname overvallen en mishandeld

Weer buitenlanders in Suriname overvallen en mishandeld

-

Does Travel - naar Suriname

Drie criminelen hebben in de nacht woensdag op donderdag 8 juni enkele buitenlanders in Suriname overvallen en beroofd van hun geld, sieraden, mobiele telefoons en belangrijke documenten.
 
Uit het voorlopig onderzoek van de Surinaamse politie blijkt dat twee Chinese mannen zich begaven naar een woning aan de Pakanistraat, omdat een van hen zijn mobiele telefoon in de woning was vergeten. Na de ontdekking keerden ze terug.

Ze stonden bij de garagedeur van de bedoelde woning, waar twee buitenlandse vrouwen wonen. Bij die gelegenheid werden beide Chinese mannen aangevallen en mishandeld door de rovers. Daarna bestormden de overvallers het huis en maakten een iPhone, 6.000 euro, een halsketting en andere goederen uit de woning buit.

De daders hebben na de beroving de plaats verlaten in het voertuig van de Chinese mannen. Het voertuig werd later aangetroffen aan de Krakoenstraat.

Van de Chinese mannen zijn hun paspoorten, een onbekend geldbedrag en nog andere persoonlijke goederen weggenomen. Ze zijn met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp, omdat ze klaagden van pijn.

De politie van Geyersvlijt werd na de beroving ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Hier moet Amoksie zijn mannen voor inzetten, laten ze die echte criminelen pakken.


    gemodereerd
  2. domme buitenlanders , wisten jullie niet dat suriname een gevaarlijk land is , en de criminelen ruiken buitenlands bloed en pats en het is raak , buitenlanders jullie moeten meer naar het nieuws kijken en luisteren


    gemodereerd
  3. Waarom neemt president Santokhi geen passende maatregelen tegen deze rovers. Hoe lang moet het zo door gaan. Ik zou zelf korte metten met deze gasten maken.
    Hoe kun je dan het toerisme bevorderen en investeerders aantrekken.
    President ga toch bij je zelf te rade en anders stap liever maar op!
    Je brengt het hindoestaanse gemeenschap alleen maar in verlegenheid……………..


    gemodereerd
  4. @Faya Mang; Je moet de vinger naar Moks-Alesie wijzen, hij is immers de min. van JustPol en degene die heel Suriname- en daarbuiten in verlegenheid brengt, omdat hij niet deugd als minister, simpelweg omdat hij niet instaat is om de orde en veiligheid te handhaven.
    Je moet zaken wel in de juiste context plaatsen (en die balk in ogen weghalen)


    gemodereerd
  5. 24/7 Buurtwachten met veel bijtgrage pitbulls, alleen zo ruim je dit gespuis op.


    gemodereerd
  6. persoon , 8 juni 2023 Bij 19:53 , ja amoksi moet ook jou vrienden oppakken want dat zijn de echte criminelen


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES