donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijNurmohamed: "Voorzichtig rijden; voorlopig moeten we het doen met lap- en plakwerk"

Nurmohamed: “Voorzichtig rijden; voorlopig moeten we het doen met lap- en plakwerk”

-

Does Travel

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken raadt bestuurders van voertuigen in Suriname aan om voorzichtig te rijden, omdat zijn ministerie op dit ogenblik niet veel kan doen dan het lappen en plakken van de kraters die op veel asfaltwegen zijn ontstaan.

“Zolang we de wegen niet structureel een nieuwe laag op een duurzame manier geven, gaan we het voorlopig moeten doen met lap- en plakwerk. Dus ik doe ook een beroep op de mensen om voorzichtig te rijden. Vooral als het regent, want dan zie je die gaten niet”, benadrukte de minister woensdag kort voor aanvang van de Raad van Ministers (RvM)- vergadering.

Verschillende nietsvermoedende automobilisten zijn de afgelopen dagen met hun voertuigen over kraters gereden, met kapotte banden als gevolg. Sommige automobilisten hebben zelfs schade opgelopen aan de voor- en achterband van hun voertuigen.

Nurmohamed stelt dat OW de afgelopen weken weinig herstelwerk op de wegen heeft kunnen verrichten, omdat er geen asfalt kon worden verkregen vanuit de asfaltplants. “We zijn afhankelijk van de asfaltplants en wanneer ze draaien kunnen we asfalt afnemen”, stelt hij.

De bewindsman doet een beroep aan burgers om de klachten over kraters direct door te geven aan het klachtenunit van OW, facebook, via het districtscommissariaat, bestuursopzichter of ressortraadslid.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

17 REACTIES
  1. Deze zg hoogopgeleide is dommer dan dom. Als je rioleting een rommel is en het water blijft hangen op de straten gaat de asfalt stuk. En aangezien de trensen al 3 jaar niet goed opgehaald zijn stroomt dat water niet weg. De kleine gaten in het asfalt vul je mt stenen en dat maakt de zaak erger. Ik snap niet dat zelf minister van juspol zegt: jongens de straten zijn levensgevaarlijk. Er is geld voor feesten maar niet voor onderhoud. Waar zijn de miljoenen $ die je in nov 2022 hebt gehad?? Op je eigen rekening??
    Donder op kleine etter.


    gemodereerd
  2. Ja jongen, gewoon ‘zand erover’ ; her-asfalteren kan in januari 2025 starten 🙂 🙂


    gemodereerd
  3. Kan me voorstellen dat het ministerie van OW geen geld heeft, want er wordt teveel geld uitgegeven aan de honderden commissies van de president. Verder wordt er uitbundig gefeest in Suriname, terwijl er geen geld is. Als buitenlandse regeringsleiders naar Suriname komen, dan wordt er teveel met geld gesmeten, terwijl je eigen volk pienaart. Te veel show.


    gemodereerd
  4. Het moet niet gekker worden; vanaf gisteren is mijn Deense Dog, zo groot als een kalf, spoorloos. Buren hebben gezien dat hij door één van de kraters in het wegdek is opgegeten.


    gemodereerd
  5. Noer je bent n grote prutser. Good for nothing beunhaas. Het ligt altijd aan n ander.. mislukte parasiet.


    gemodereerd
  6. Overhevelen van het budget van ministeries die geen prio hebben.
    Zoals bijv sport en grondzaken etc.
    Suri heeft geen euro-coach nodig is crisis en inwoners kunnen de vergeten spelletjes van hun voorouders gebruiken om fit te blijven.

    Wat doe je met een stukje grond als je geen cent te makken hebt. Een Beschikking is Schijnwelvaart, simpel A4tje.

    Teveel ministeries voor 600.000 man.
    Opheffen of samenvoegen, arbeid kan bij sociale zaken.


    gemodereerd
  7. Het is heel simpel! Wegenbelasting invoeren en dat gebruiken voor de infrastructuur……


    gemodereerd
  8. Het bestaande wegdek is al van plakwerk, nog meer plak werk dan?????
    ”De chinezen hebben gewoon slechtwerk geleverd”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  9. minister voorzichtig rijden zullen ze niet kunnen zelf met regen niet , zet een duiker recht op in die gaten , nou of ze dan nog in het gat rijden als de straat blank staat


    gemodereerd
  10. @ Debby

    Heb je DDB en G.Boefie ook gevraagd waar het gestolen geld is gebleven ???
    Debby: ben je echt Debby, of is het Damsco of RobGay in het echt ?????

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  11. Zwartmans als jij deze grapjas ook nog komt verdedigen met al de overstromingen, hoog wied en straten die onbegaanbaar zijn dan ben jij nog zieliger dan ik dacht.
    Deze regering bestaat alleen uit narcisten. Aannemers vertrouwen deze gasten niet want ze betalen geen schulden. Mensen speel djompo voetoe met die gaten.


    gemodereerd
  12. Deze Nur is dommer dan “kaw teré”, hoog opgeleid maar dommer dan een lagere school student, dus hoe ze de die bull halen is een vraag.


    gemodereerd
  13. Inderdaad is voorzichtigheid geboden tijdens het rijden. Ze rijden als debielen en blinden alsof hun leven erg vanaf hangt. En komen toch altijd te laat……
    Debieus aka Wendy, wat is jouw bijdrage om die goedkope rommel van Dalian te verhelpen ipv steeds je kappa te pieren? De grootste etter is jouw gotrofather opa D en zijn paarse criminele corrupte boevenbende. Remember…..abrafoefoermang had binnen 3 maanden de hele begroting van OW doorheen gejaagd met hetzelfde oppimpen van zijn auto en kantoor op het ministerie……gevolg? Eervol ontslag en benoeming als presidentieel adviseur. Dus pak je bezemsteel en vlieg op paarse heks.


    gemodereerd
  14. Het interesseert deze man niet echt..! Hij borduurt rustig verder op het oude systeem. Waar wegen standaard 6 meter breed zijn. Waar op heel veel plekken de riolering niet in orde is. Op Kwatta is men al heel lang bezig een trottoir aan te leggen. Zonder de mogelijkheid voor het water om via een riolering weg te stromen.Het werk word erg slordig uitgevoerd, en het deel dat al gelegd is word niet onderhouden. De gaten die daar nu ontstaan komen door de vele zware trucks die daar overheen rijden.

    Kortom het hele beleid van OW is amateuristisch. Men heeft geen visie, geen kader, geen inzicht in het werk en men weet geen prioriteiten te stellen. Het is in Suriname hopen en bidden op een rustig regenseizoen. Want deze kwakzalvers, zijn geenzins van plan om het eeuwige probleem van de kapotte wegen, de water problematiek, de inrichting aan te pakken…


    gemodereerd
  15. @ DEBBY…onder welke steen woon je????? De riolering in Suriname is al 50 jaar een rommel…ook jou paarse ratten regering heeft hier geen ene %$@## aan gedaan…ook de trenzen zijn ook tijdens jou paarse ratten partij NOOIT noemenswaardig opgehaald, dus waar klets je over!! Joupaarse ratten regering vulde gaten met ZAND..eerste beste harde wind, niet eens regen, maar harde wind, en alle zand was weg.
    Minister is dommer dan dom zeg je….met jou opmerking kunnen we vaststellen dat jij oerdom bent en uit een winsterslaap bent ontwaakt want wat er de afgelopen jaren in Suriname gebeurde heb je totaal gemist. Dus rot jij maar effe lekker een eind op!


    gemodereerd
  16. persoon , juni 2023 Bij 14:12 , jij moet eens in de spiegel kijken , dan zie je de grootste etterbak , kijk achter de spiegel dan vliegen de puisten om je oren en dan weer in de spiegel kijken , , zo die zien we nooit meer terug


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES