woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNederlandse douane ontdekt XTC-pillen en drugs in dozen bestemd voor Suriname

Nederlandse douane ontdekt XTC-pillen en drugs in dozen bestemd voor Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De douane in Nederland heeft in een container in de haven van Vlissingen, onlangs dozen met verschillende soorten verdovende middelen aangetroffen. De dozen (foto) zouden verzonden worden naar Suriname.

In de dozen werden 5.223 XTC-pillen ontdekt. Daarnaast werd 15 kilo hasj, 1,3 kilo cannabis en ruim 300 gram heroïne aangetroffen. De spullen bevonden zich in lege dozen waspoeder en bokszakken.

De vondst werd gedaan door de douane die niet alleen containers die in de havens van Nederland aankomen controleert, maar ook zendingen die de havens juist verlaten.

De dozen die bestemd voor een bedrijf in Paramaribo, werden al op 24 april onderschept, maar vanwege onderzoeksbelangen kon dat vandaag pas worden gemeld, aldus het Openbaar Ministerie.

Alle drugs zijn inmiddels vernietigd. Het HARC-team, een samenwerkingsverband tussen Douane, FIOD, het Openbaar Ministerie Rotterdam en de Zeehavenpolitie, is bezig met een onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Die Hollanders maken geen grappen.Ze weten dat de diaspora ook met behulp van shipping companies grote bedragen die via drugshandel verkregen zijn naar Suriname verschepen.


    gemodereerd
  2. Welke gek maakt onkosten in Euros om vanuit Europa drugs naar Suriname te zenden om in Suriname tegen SRDs verkocht te worden? Als je die troep in Europa verkoopt, verdien je er veel meer aan.


    gemodereerd
  3. Gaat goed/slecht daar in Vlissingen. Lange tijd was Vlissingen een veilig heenkomen/gaan maar die maas in de bevoorrading is ontdekt en onder een vergrootglas. Nu is het afwachten wie voor de schade moet opdraven of juist schuilen. Uithalers die eerst rustig konden werken in Rotterdam en Antwerpen maar te vaak gestoord werden bij het uitvoeren van hun job zijn nu ook Vlissingen kwijt. Kat en muisspel is volop bezig.


    gemodereerd
  4. Verhaal stinkt. Dat er zoveel soorten drugs in omloop is in nl best eng. Welke gek wil cashen met srd surinaams geld politie wilde cashen bij surinamers ondernemers onder mom van witwassen etc in nl maar dat is niet echt gelukt, nu dit best eng, terwijl in nl pakkans groot is het is gewoon rioolzout soda ontstopper voor riool gemengd met chemicisch troep .


    gemodereerd
  5. robg nu val je door de mand , nu is het duidelijk dat jij niet naar suriname wilt komen , want jij wordt in de gaten gehouden , Het HARC team houdt jou in de gaten , slimme hollanders he robg


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES