vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGezin beroofd en gekneveld achtergelaten in woning

Gezin beroofd en gekneveld achtergelaten in woning

-

Does Travel - naar Suriname

Een gezin bestaande uit vader, moeder en twee minderjarige kinderen is afgelopen nacht beroofd en gekneveld achtergelaten in hun woning aan de Sheikkariemstraat in Suriname.

Het gezin was in diepe rust toen drie criminelen het huis binnendrongen. Ze hebben een raam aan de achterzijde van de woning geforceerd en zich via die ontstane opening toegang tot het pand verschaft.

De overvallers waren gewapend met vuistvuurwapens en breekgereedschappen. De heer des huizes (38), zijn echtgenote en twee kinderen van 15 en 12 jaar werden gekneveld achtergelaten. De handen van de slachtoffers waren vastgebonden waardoor zij striemen aan hun polsen hebben opgelopen.

De daders maakten 10.000 Surinaamse dollars (SRD), drie mobiele telefoons en twee ringen buit. Het is niet bekend hoe de rovers het adres hebben aangedaan en verlaten.

De politie van De Nieuwe Grond was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

3 REACTIES
  1. amoksi , de zoveelste overval op onschuldige burgers en u onderneemt niets , dat u een terrorist het land uitzet is prima , maar ga nu eens eindelijk aan het werk om die criminelen op te pakken en zodanig te straffen in het openbaar , zodat anderen het zullen laten om nog te gaan roven


    gemodereerd
  2. @ WAT 7 juni 2023 Bij 22:47
    “…dat u een terrorist het land uitzet is prima , maar…”
    ———————————————————————————————-
    WAT,
    Mevrouw Regita ‘Asawini’ Edenburg is geen terrorist!
    De rechtvaardige strijd die Mevrouw Edenburg voert, staat absoluut in geen verhouding tot de misdaden van D. Bouterse en de brute geweldadigheden, die de samenleving ondermijnen. Dat is terreur!

    Wat Amoksi betreft, heb ik voornamelijk ‘gemengde’ gevoelens.


    gemodereerd
  3. toussaint , WAT heeft geen naam genoemd van een terrorist , ook niet van die criminelen die amoksi moet straffen in het openbaar , amoksi noemen we wel bij naam omdat deze persoon zelf niet weet dat hij amoksi heet


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES