dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBekendheid Keti Koti groeit! Waar vier jij het dit jaar?

Bekendheid Keti Koti groeit! Waar vier jij het dit jaar?

-

Does Travel - naar Suriname

Op 1 juli herdenken en vieren we elk jaar de afschaffing van de slavernij. Uit onderzoek van Motivaction blijkt dat in 2022 70% van de Nederlanders bekend was met de herdenkings- en feestdag Keti Koti, ook wel de Dag der Vrijheden of ‘Emancipatiedag’ genoemd. In 2023 is dat aantal zelfs gestegen naar 82%. Dit jaar vieren we niet alleen de afschaffing, maar herdenken we ook dat het 150 jaar geleden is.

Vorig jaar heeft 10% van alle Nederlanders meegedaan aan deze herdenking en viering. We zijn erg benieuwd of dit jaar meer mensen de herdenking zullen vieren. Ga jij Keti Koti vieren? En waar en met wie vier jij dat? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Wij zijn M-select, de community van Motivaction. Wij onderzoeken de mening van Nederlanders. Alle Nederlanders. Jouw mening is belangrijk!

Bij ons heb je de mogelijkheid om jouw mening te geven over of om input te leveren voor overheidsbeleid. Bijvoorbeeld in een burgerraad. Daarnaast horen we graag jouw mening over nieuwe televisieformats en programma’s, producten of diensten of doe je mee aan een smaaktest.

Door jouw mening te geven draag je niet alleen bij aan overheidsbeleid of de verbetering van producten of diensten, je verdient ook wat bij. Want voor elk onderzoek waaraan je meedoet, ontvang je altijd een vergoeding tussen de 25 en 75 euro. Inschrijven is vrijblijvend en gratis via onze website.

Hoe werkt het?
Binnen één minuut schrijf je je in op onze website. Daarna nemen we contact met jou op zodra een onderzoek voor jou beschikbaar komt. Jij kiest dan zelf of je meedoet of niet. Na deelname ontvang je van ons het bedrag op je rekening.

Meld je aan via Mselect.nl.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Na het drama van nebu en blauw bij dé top in Nederland, is het ten zeerste af te raden om welke enquête dan ook in te vullen.
    Vóóral niet voor geld. Identity theft!

    70% dacht het niet.
    Zowel in de randstad als daarbuiten hebben ze nog nooit van kk gehoord.


    gemodereerd
  2. van je geschiedenis moet je lering uit treken en niet misbruiken. Velen hebben de Keti Koti niet eens meegemaakt en velen weten niet eens dat de oorzaak van de slavenhandel deels door de Afrikanen zelf mogelijk is gemaakt. Duizenden Afrikaanse slavenhandelaren zijn puissant rijk geworden met de slavenhandel. Dat deel van de geschiedenis mag nooit onderbelicht blijven.


    gemodereerd
  3. Ik heb even gekeken op hun website en zag dat ze bij Motivaction geen gebruik maken van die software. Volgens mij zit het daar dus wel goed. Ik heb zelf laatst meegedaan aan onderzoek en ze komen heel aardig en kundig op mij over.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES