dinsdag, maart 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieArts thuis in slaap overrompeld en beroofd van geld, sieraden en telefoon

Arts thuis in slaap overrompeld en beroofd van geld, sieraden en telefoon

-

De Nationale Carrierebeurs

Vijf criminelen hebben afgelopen nacht een arts in haar woning aan de Sophiaslustweg in Suriname overvallen en beroofd van verschillende geldbedragen, waardevolle sieraden en een telefoon.

Vernomen wordt dat het slachtoffer in diepe rust was toen de indringers de achterdeur en een raam forceerden. Eenmaal binnen overrompelden ze haar in haar slaap.

Volgens het slachtoffer hadden de daders camouflage capuchons op. Hun gezichten waren bedekt met doeken en een van hen was gewapend met een vuistvuurwapen. De buit betreft 20.000 SRD, een onbekend geldbedrag in euro, gouden en diamanten sieraden en een mobiele telefoon.

De politie van Kwatta werd ingeschakeld, maar kon niet uitrukken omdat ze zonder vervoer zitten. Ze kregen assistentie van hun collega’s van Leiding 9a. Het slachtoffer bleef ongedeerd. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

9 REACTIES
  1. Geen vervoer voor de politie? Maar er worden wel dure snoepreizen en dure voertuigen aangeschaft. Daar zijn er wel middelen boor beschikbaar. Chan cs blijven de kluit belazeren. En raar vinden dat t volk gaat protesteren. Wat n klucht.


    gemodereerd
  2. Dat bedoel ik nu. Asawini voor de lol naar Frans Guyana gdbracht, feest op feest vr 150 jr hind imm. Maar politieposten hebben geen wagen. Belachelijk.


    gemodereerd
  3. Debieus, laat je gotrofather opa D, de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname, dient 7 auto’s en bussen, die zijn familie van de staat Suriname heeft ontvreemd, teruggeven aan de staat Suriname.
    Je lult altijd een lo ka in de ruimte. Vlieg op met je bezemsteel, jo paarse heks.
    De vraag luidt….hoe weten die abangies , dat die arts geld en sieraden in haar huis had? Ik hoop dat ze geen trauma heeft overgehouden en dat ze haar werk weer kan oppakken.


    gemodereerd
  4. Is toch belachelijk dat er geen wagen beschikbaar is ook voor spoedgevallen, wat doet Chan .


    gemodereerd
  5. Ik denk dat bout/adhin een paar van hun gloednieuwe beveiligde auto’s die ze voor een paar srd’s hebben overgenomen kunnen lenen aan het KPs…ze menen het toch zo goed met het volk. Baas heeft bovendien de komende 15-20 jaren geen auto’s nodig 🙂 🙂


    gemodereerd
  6. Kijk nou zelf,… die geestelijk gestoorden zitten niet alleen in Albina.
    Maar gelukkig zijn er ook mensen met verstand, getuige de reactie van LP.


    gemodereerd
  7. Beste heer/mevr/het.. Debby/DEBET,

    Jou constatering is correct proficiat. De top mag beter haar best doen om controle voeren op haar materiaal. Maar deze ellende is niet iets van afgelopen jaren, maar van decennia(s). Iets vernietigen of op(vr)eten is nou eenmaal simpeler, dan opbouwen of planten toch? Je eigen ” fam/landgenoten ” is makkelijker te proberen te dreigen dan ECHTE vijanden? Het vervloekte ophitserij / verdeel en heers spelletje waar we O zo’n hekel aan hebben ( en terecht) gebruiken slachtoffers zelf tegen elkaar? Wel dat noem je lafheid ten top.

    #1 van een arts blijf je met je poten af, ooit ga JIJ ( of je fam/kids) die persoon nodig hebben EN alle wel waarderende landgenoten, want jij bent zelf geen arts ( toch ga je klagen dat die arts “bepaalde” mensen voortrekt omdat je ondanks je haterij niet snel genoeg wordt geholpen volgens jou.

    #2 Leer je omgeving dat niks rechtvaardig maakt, om een ander te roven of moorden of een trauma aan te doen, omdat je zelf te lui was om een vis te vangen, een fruit te plukken of iemand te vragen om een broodje of rijst. Tenzij je zelf racistisch bekrompen bent door slechte voorbeelden uit je omgeving. Karma is een “bitch”…generaties lang… oorzaak, gevolg!

    #3 Asawini /Asalasi indien ze illegaal is en/of met haar MUIL dreigt met stuwdam op te blazen of een andere manier van genocide op mens/volk/ras en ecologie van SU is dat een van de ergste bedreiging van (militair) strategische orde , zie hedendaagse oorlogen/ zojuist Oekraine-Rusland ) op globaal niveau. Is een terroristische dreiging, dus vraag me af wie dat haar heeft ingefluisterd en belang bij heeft. Sowieso weg ermee, dat je hebt laten gebruiken om tegen de huidige regering , NL of Frankrijk te kunnen zeiken OP de blaren zitten … opruiing tot staatsgevaar voor SU en haar inwoners …zoals bronnen aangeven

    Tot slot… eerlijk is eerlijk, vanuitgaande dat er geen addertjes on het gras van de arts in haar verhaal zit… En voor ASA-loesoe wannabe VIP/VIS influencer , like hosselaarster…TERECHT het zou verboden moeten worden om allerlei NEP / NIET geregistreerde ” bewegingen ” met als DOEL opruiing,onstabiliteit of terroristische ideeën te promoten of ermee te dreigen …SU voor ieder , ieder voor SU… een mooie dag voor iedereen toegewenst.


    gemodereerd
  8. persoon , 5 juni 2023 Bij 18:58, zo iemand hier schrijft het al dat jou afgod ddb vele voertuigen heeft ontvreemd , maar ook wapens ,ach die zit straks in de bak , maar zijn maatjes adhin, parmessar en vele andere ndp-ers hebben ook voertuigen ontvreemd , en die rotte appels bij kps stalen voertuigen , zelfs airco’s , en er is geen geld voor andere voertuigen omdat ze ook de staatskas geroofd hebben , jou club heeft ons land vernietigd
    en ga naar jou vriendin asawini en maak een feestje met het geld dat jullie maandelijks stelen van de hollandse staat
    die vijf criminelen zal jij ook wel kennen , als er straks mensen overlijden moet je niet van opkijken want de artsen zullen massaal vertrekken uit suriname , dankzij jou clubje


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES