zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieUit ziekenhuis ontsnapte arrestant weer aangehouden

Uit ziekenhuis ontsnapte arrestant weer aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De 38-jarige arrestant Rawindra G. meer bekend als Dew, die afgelopen donderdagavond was ontsnapt uit het ziekenhuis in Suriname, is zaterdag 3 juni weer aangehouden en overgedragen aan de politie van Leiding 9A.

Dew die in verzekering was gesteld voor het overtreden van een beschermingsbevel, zag op 3 april ook al kans te ontvluchten, tijdens een huisbezoek aan de Helena Christinaweg onder begeleiding van de politie. Hij werd dagen na zijn eerst ontvluchting aangehouden en overgebracht naar post Leiding.

De arrestant zag afgelopen donderdag zijn kans schoon, om uit het ziekenhuis te ontvluchten. Na uitgewerkte informatie werd Dew een paar dagen later op zaterdag wederom aangehouden. Het is nog niet duidelijk wat de maatregelen zullen zijn om herhaling te voorkomen.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Waar zijn die ijzeren bollen aan ketting gebleven die in de gevangenis van Nw Amsterdam gebruikt werden om gevangenen op hun plaats te houden? Of heeft deze een tracker nodig? Zulke gasten moeten op voorschrift van een arts een sufmakend middel toegediend krijgen deze lowemang gaat door totdat er 1 of meerdere doden vallen


    gemodereerd
  2. Beschermingsbevel overtreden???
    2 keer hft hij de kans gehad om de persoon te gaan vermoorden.
    2 keer kon hij vluchten. Tjoerie vr de politie


    gemodereerd
  3. Als je weet hoe patient-onvriendelijk ze tewerk gaan in de Surinaamse ziekenhuizen, kan je Dew geen ongelijk geven dat hij zo.snel mogelijk uit de instelling wilde verdwijnen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES