woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOplichtster neemt geld in ontvangst voor volkswoningen die niet bestaan

Oplichtster neemt geld in ontvangst voor volkswoningen die niet bestaan

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen vrijdag de vrouwelijke verdachte L.C. (66) ter zake oplichting en verduistering aangehouden.

De vrouw wordt ervan verdacht verschillende geldbedragen in SRD, EURO en USD bij een aantal personen te hebben ontvangen ten einde hen in aanmerking te doen komen voor een volkswoning op een project aan de Gomperstraat en of de Ringweg.

Van bedoelde volkswoningprojecten blijkt er geen sprake te zijn en heeft de politie geconstateerd dat L.C, personen heeft opgelicht en het geld ten eigen bate heeft gebruikt, meldt het Korps Politie Suriname.

De verdachte is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie van het bureau Munder in verzekering gesteld.

Eventuele benadeelden worden opgeroepen zich alsnog in verbinding te stellen met de afdeling Fraude voor het doen van aangifte. Deze afdeling, is ondergebracht op het politie bureau Geyersvlijt en is te bereiken op de telefoonnummers 455830 en 451313.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Ik geloof niet dat Lapar, c t geld heeft gebruikt ten eigen bate. $400.000,00 + €000000000+srd0000000=??? Toraal moet d politie nog gaan uitzoeken


    gemodereerd
  2. Deze vrouw verdient ook een eigen ” Volkswoning” maar
    dan wel 3 meter onder de grond!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. 66 jaar. Foei toch! Je bent een waardeloos monster. Arme mensen geld aftroggelen onder valse voorwendsels. May you rot in hell.


    gemodereerd
  4. Casino torie. Ik snap niet dt men zo gemakkelijk geld aan mensen gft. Soema bouw ding oso??
    Deze regering hft geen moer gedasn. Sabaku projekt van vorige regering die bouw klaar was hebben ze voor zichzelf genomen. Het was voor woningen vr het volk.
    Jullie hebben vpor de rovers gekozen. Dus sterven in de film


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES