zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie De Nieuwe Grond zit al een tijd zonder vervoer

Politie De Nieuwe Grond zit al een tijd zonder vervoer

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van bureau De Nieuwe Grond zit weer zonder vervoer. Dit lijkt een alledaags probleem te worden binnen het Korps Politie Suriname (KPS), daar eerder ook de  politiebureaus Lelydorp en Santo Boma vervoersproblemen hadden.

Waterkant.Net verneemt dat het politiestation De Nieuwe Grond ruim drie maanden zonder een dienstvoertuig zit. Het is reeds lang doorgegeven dat het dienstvoertuig defect is. De politiefunctionarissen kunnen vanwege dit probleem niet uitrukken wanneer er meldingen binnenkomen. Zij moeten dan noodgedwongen hulp vragen aan collega’s van omliggende stations in dit geval van Santodorp.

“Een goed rijdend politievoertuig is toch wel het minste wat je op een post moet hebben. Het zijn niet de politieagenten, maar de leiding van het KPS die ervoor moet zorgen dat de voorzieningen op het juiste moment aanwezig zijn, en daar schort er wel wat aan. Hierdoor raken de politiemannen ook gedemotiveerd”, merkte een boze burger op die van de Surinaamse politie moest aanhoren dat de ze niet kunnen uitrijden vanwege vervoersprobleem.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Geef ze een fiets, want de boeven zijn biertie-sma.

    Een politieauto met loeiende sirenes heeft alleen maar een ‘springen in de bosjes’ effect. Een fiets is geruisloos en gezond.


    gemodereerd
  2. Laat Amoksie 1 van zn auto’s geven. Deze regering koopt auto’s voor vrienden familie, waarom niet voor politie of andere overheidskantoren??


    gemodereerd
  3. I.p.v. van alle directeuren, en dat zijn er héél veel, een dienstauto te geven (belachelijk),moeten ze de politiebureaus voorzien van degelijke auto’s. Aan de andere kant moet de mentaliteit van de mensen ook drastisch veranderen, want men gaat ervan uit dat het toch niet van hen is, dus rijden ze er maar op los. Vraag: waarom moet een directeurtje een dienstauto onder zijn/haar gat hebben?


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES