donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman voelt zich beetgenomen door homoseksuele man en slaat hem met hooivork

Jongeman voelt zich beetgenomen door homoseksuele man en slaat hem met hooivork

-

Does Travel - naar Suriname

Een 19-jarige jongeman in Suriname heeft afgelopen week een oudere homoseksuele man mishandeld met een hooivork. Hij had het idee dat de man hem onder valse voorwendselen naar zijn huis gelokt had. De oudere man hield de 19-jarige eerder voor dat hij hem naar een gangbang party in zijn woning zou brengen, waar twee dames waren uitgenodigd. De jongeman S.M. stemde toe en stapte in de auto van de man.

Onderweg hield de autobestuurder de jongeman voor dat ze zich moesten opwarmen voor de party, waarbij de man de 19-jarige in de auto begon te bevredigen. Uiteindelijk stopten ze ergens, waar ze seks zouden hebben gehad in de auto. Vandaar reden ze naar de woning van de man.

Thuis aangekomen bij het huis van de man aan de David Simonstraat, vertelde deze dat de gangbang party niet meer doorging. De man vroeg de jongeman om een tweede ronde seks. De jongeman voelde zich beetgenomen en raakte in een heftige woordenwisseling met de man.

Hij pakte uiteindelijk een hooivork, waarmee hij de homoseksuele man flink heeft afgetuigd. Zo heftig dat de steel in tweeën brak. Daarna reed de verdachte weg met de auto van het slachtoffer.
 
De politie van Geyersvlijt werd ingeschakeld, die op aanwijzing van de aangever naar Wintiwai reed, waar hij de verdachte S.M. eerder had opgehaald. Daar werden de auto en de 19-jarige jongeman aangetroffen. Het voertuig werd door de politie in beslag genomen en de verdachte werd wegens mishandeling, vernieling en diefstal van sieraden die in de auto waren aangehouden.

S.M. heeft toegegeven seks te hebben gehad met de man. Later kwam hij hierop terug en verklaarde dat de man hem in de auto had bevredigd. Hij werd kwaad omdat hij beetgenomen was door de aangever. S.M. gaf aan de Surinaamse politie door geen interesse in mannen te hebben.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is S.M. in verzekering gesteld. Het slachtoffer heeft verwondingen opgelopen en is voor verdere behandeling naar een orthopeed verwezen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. De misleider mag blij zijn dat de 19 jarige jongeman hem.alleen geslagen en niet doorboord heeft met de hooivork, omdat hij het in dat geval niet had kunnen navertelle.


    gemodereerd
  2. False Sranangmang ie dinkie a Gomorrah ie deh.Didibri na boeler.Bigkill wanie sida


    gemodereerd
  3. Zeker zou hij flink betaald worden en dat is niet doorgegaan. Hebzucht voor geld.


    gemodereerd
  4. ma hoe dan die man hep em toch nie gebete. hoe kan ie em dan hebbe beetgenome
    je bent een liegertje, die man wilde je zeker nie betale noh


    gemodereerd
  5. Dit is nu de erfenis van ddb.
    Heel veel mooie dingen beloven,uiteindelijk gaat het allen om zijn voordeel. En daarna het onschuldige slachtoffer spelen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES