donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrutale dief op heterdaad betrapt bij stelen bromfiets van politieman op politiebureau

Brutale dief op heterdaad betrapt bij stelen bromfiets van politieman op politiebureau

-

Does Travel

De politie in Suriname heeft deze 31-jarige man woensdag op heterdaad betrapt toen hij een bromfiets van een politieman bij een politiebureau wegnam.

De verdachte Yudisch K. nam de bromfiets van de politieman bij de ingang van het politiebureau De Nieuwe Grond weg. Ter hoogte van de markt aan de Indira Gandhiweg, naast het desbetreffende politiebureau, werd hij door een alerte politieman staande gehouden.

De agent herkende de bromfiets als te zijn van zijn collega. De wetsdienaar vroeg aan de verdachte naar de herkomst van de bromfiets, waarop hij geen zinnig antwoord op kon geven. De verdachte en de bromfiets werden naar het politiebureau begeleid.

De eigenaar van de bromfiets tevens een politieman herkende zijn brommer positief. Hij heeft nimmer de verdachte toestemming gegeven om met zijn bromfiets weg te rijden.

Uit het verdere onderzoek blijkt dat deze verdachte opgespoord wordt voor een aantal diefstallen gepleegd te Meerzorg. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Yudisch in verzekering gesteld.

De bromfiets is intussen afgestaan aan de politieman.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

3 REACTIES
  1. Het si toch werkelijk te vrijpostig voor woorden om in de hol van de leeuw te stelen. Sluit hem niet op maar laat hem naakt naar Meerzorg toe lopen.


    gemodereerd
  2. Aahaa, jammer dat deze dief, werd gehinderd tijdens zijn werk.
    Velen, konden hem niet belemmeren in het uitoefenen van zijn taak.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES