donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenEconomieBoringen in Nickerie op zoek naar aardolie

Boringen in Nickerie op zoek naar aardolie

-

Does Travel

In opdracht van Staatsolie Maatschappij Suriname, is het bedrijf Well Service Petroleum Company Limited uit Trinidad and Tobago in Nickerie bezig met het boren van exploratie-putten op zoek naar aardolie.

In het kader hiervan hebben hebben diverse functionarissen van het district Nickerie zich gisteren georiënteerd bij de exploratie boringen in het ressort Wageningen.

DC Senrita Gobardhan, DNA-leden Madsaleh en Jhakry en vertegenwoordigers van diverse ministeries bezochten de locatie tegenover het vliegveld van Wageningen.

Bij aankomst op de boorlocatie werd de delegatie welkom geheten door de experts ter plaatse, waaronder de Project Manager Krisha Lutchman. Hierna volgde een aangepaste rondleiding met daarbij de nodige uitleg over de boringen die in opdracht van de Surinaamse oliemaatschappij worden uitgevoerd.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
  1. Het zou me niet verbazen als meerdere mega putten gevonden worden op het land. Zou heel goed mogelijk kunnen zijn. Blok 58 is geografische gezien niet zo ver van dit gebied.


    gemodereerd
  2. Suriname is wiel opnieuw aan het uitvinden. Aardolie tijdperk bijna voorbij. Aardolie is niets anders dan overblijfselen van uitgestorven dieren vroeger stierven veel diersoorten en rotgeworden en in olie veranderd het waren immens veel dieren vooral in midden oosten, klimaat verandering vroeger ook geweest. Zonnepaneel op je hoofd zetten of vastbinden levert sneller resultaat dan aardolie zoeken in de grond.


    gemodereerd
  3. nickerie , jullie drinkwater zal vervuild worden , maar wat maakt het uit dat je vergiftig wordt door landbouw gif , of door kwik , of door cyanide of door aardolie , of door levensmiddelen ver over datum


    gemodereerd
  4. Ipv zoeken naar manieren om het sukkelende klimaat een handje te helpen, is men in Suriname bezig om te zoeken naar olie!! Daarmee wilt men de problemen in het land oplossen! Terwijl er buiten onze grenzen, het bewustzijn er is, dat dit niet te lang meer zo door kan gaan. Wetenschappers wereldwijd zoeken ijverig naar nieuwe mogelijkheden om het gebruik van fossiele brandstoffen uit te bannen.

    Het is te betreuren dat de huidige president van Suriname, daar geen boodschap aan heeft en denkt te scoren met iets, waar de wereld niet beter van word. Ik heb het vaker hier gezegd, maar deze man heeft geen visie. Is bezig om het meest waardevolle bezit van Suriname te vernietigen. Het tropisch regenwoud is wat wij moeten koesteren ipv het te vergiftigen en te slopen voor een paar centen. Want dat is de voornaamste drijfveer van deze regering..!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES