woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGewapende mannen schieten op brandstofleverancier en beroven in totaal acht personen

Gewapende mannen schieten op brandstofleverancier en beroven in totaal acht personen

-

Does Travel - naar Suriname

Vijf criminelen hebben vandaag op klaarlichte dag een gewapende roofoverval gepleegd op weg naar Atjoni in Suriname, waarbij ze in totaal acht personen hebben beroofd.

Uit het voorlopig onderzoek van de Surinaamse politie blijkt dat een vrachtwagenbestuurder vanuit het achterland naar de hoofdweg reed toen er op zijn vrachtwagen werd geschoten. Hij werd onder bedreiging beroofd van zijn persoonlijke spullen. De rovers waren allen gekleed in het zwart en waren gemaskerd.

Onder bedreiging moest de bestuurder die brandstof vervoerde naar een ander kamp rijden waar de rovers nog vier personen hebben beroofd en gekneveld hebben achtergelaten.

Daarna hebben de rovers een bromfietser en nog twee andere slachtoffers beroofd van hun mobiele telefoons, geld sieraden, ruw goud en documenten.

De slachtoffers op het kamp hebben zich kunnen bevrijden. Ze hebben daarna de politie ingeschakeld. De wetsdienaren van Brownsweg gingen naar de locatie. Van de rovers ontbreken nog elk spoor. Geen van de slachtoffers zijn geraakt door kogels.
 
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Het is een complete chaos in dat land. De rovers en criminelen hebben vrijspel. En Chan de babbelaar ziet nog steeds licht door de tunnel. Wo set en.


    gemodereerd
  2. Deze gasten moet je toch tegen de muur zetten of zie ik dat verkeerd!!
    De anargie neemt verder alleen maar toe.
    De vp en president liggen in hun hangmat!!
    Zoemmmmmm zoemzzzzzzz zoemzzzzzzzzz


    gemodereerd
  3. Zo vaak vinden er berovingen plaats maar de politie doet er niets aan. Er wordt keihard gewerkt en dan komen een stel criminelen de mensen steeds beroven van hun bezittingen, weet je hoeveel ontberingen deze mensen moeten eten, hoeveel offers ze moeten brengen. Wanneer gaat er eindelijk actie worden ondernomen???


    gemodereerd
  4. De politie gaat zwaar bewapend om ongewapende activisten te halen, laten ze de criminelen gaan oppakken. Er zijn al zoveel mensen hier beroofd, geen moer hebben de agenten gedaan. .
    Enige wat er nu is, is haat tegen agenten. Na de coup speelden de militairen ook geweldig, de haat tegen ze is altijd gebleven. Vraag aan de ouderen. Nu zijn het de agenten. Burgers haten agenten.


    gemodereerd
  5. Niet slim op de weg naar atjoni tegaan zonder door geladen vuurwapen naast je, dat deden wij altijd wel


    gemodereerd
  6. Allemaal in het zwart gekleed. Oftewel een bende dat zich goed voorbereid en bepaalde codes hanteert. Georganiseerde misdaad dus. Het wordt steeds erger.


    gemodereerd
  7. Ik wist niet dat ontberingen kon opeten!
    Chan en Lonnie, doen niks tegen de criminaliteit.
    Ze zijn bezig zichzelf lekker te verrijken, en lekker te zuipen.
    Duo Laurel en Hardy, vroeger was het DDB en Aloe baba !
    En de laatste dat is ”Judas in vermomming”.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES