zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAspirant agent aangehouden voor opzettelijke vrijheidsberoving en valsheid in geschrifte

Aspirant agent aangehouden voor opzettelijke vrijheidsberoving en valsheid in geschrifte

-

Does Travel - naar Suriname

De aspirant agent van politie H.F. tewerkgesteld op politiebureau Keizerstraat in Suriname, is woensdag in verzekering gesteld wegens opzettelijke vrijheidsberoving en valsheid in geschrifte.

Bijkans drie weken terug werd een verkeerscontrole gehouden in Paramaribo-Noord. Deze politieman was belast met het stoppen van weggebruikers. Hij gaf de bestuurder van een pick-up het stopteken, maar omdat die met een snelheid reed kon hij niet abrupt stoppen. De agent in kwestie vond dat de bestuurder op hem wilde inrijden. Hij hield de autobestuurder aan en bracht hem over naar een politiebureau.

De automobilist moest de nacht op het bureau doorbrengen en mocht de volgende dag na te zijn voorgeleid huiswaarts. De teleurgestelde autobestuurder stapte naar de politie omdat hij onterecht de nacht op het bureau heeft doorgebracht. Hij gaf aan nimmer met zijn auto te hebben ingereden op de politieman die dat beweerde.

De afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ) heeft de politieman na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Hoe is deze l..l door de screening door gekomen dan ????

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Nu heeft hij het nakijken. Ik meen dat de bestuurder na zijn aanhouding wordt voorgeleid en dat een hovj de aanhouding toetst, onwaarheden vastleggen in een pv is nu zijn nekslag. Trouwens het gevoel dat iemand heeft, is zijn beleving.


    gemodereerd
  3. Als je 50 rijdt, dan heb je maar enkele meters nodig om te stoppen.
    Hoe hard reed de autorijder?


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES