vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOok explosie bij Suri-Change kantoor in Rotterdam

Ook explosie bij Suri-Change kantoor in Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Opnieuw heeft er een explosie plaatsgevonden bij een geldwisselkantoor van Suri-Change. Dit keer aan de West-Kruiskade in het centrum van Rotterdam. Daar is zondag om 4.45 uur een explosie geweest.

In maart werd bij dit kantoor al een inval gedaan op verdenking van witwassen. En in januari werd het filiaal van Suri-Change aan de Dordtselaan beschoten. 

Eerder deze week waren er al vier explosies bij filialen van het bedrijf in Amsterdam. Deze zijn op last van burgemeester Halsema voor een half jaar gesloten.

Volgens het het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) zijn er miljoenen euro’s, onder andere verdiend in de cocaïnehandel, door de kassa’s van de geldkantoren van Suri-Change gegaan. Vandaar dat de politie in maart binnenviel bij het hoofdkantoor van Suri-Change, vlakbij het Centraal Station in Rotterdam.

De Rotterdamse politie gaat ervanuit dat er een verband is tussen de explosies bij de vestigingen van Suri Change in Amsterdam en Rotterdam en werkt samen met de Amsterdamse recherche om erachter te komen wie er achter de de explosies zitten meldt RTV Rijnmond.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Dit zat er aan te komen! Binnenkort die van zuid (denk ik) nog……. vergeet je legitimatiebewijs niet te nemen anders wordt u niet geholpen! En zelf achter de schermen de boel bedonderen.


    gemodereerd
  2. Heel goed wat de Nederlandse justitie doet. Pak de drugscriminelen keihard aan; basnoe, baidjnath Misier, Promes en ga zo door.Achtervolg ze tot op het toilet en snij de kop van de slang af.


    gemodereerd
  3. Bij Surichange mogen ze de indruk wekken dat er niets aan de hand is. De grote onschuld spelen brengt moesje niet naar Parijs of Berlijn. Er is veel meer stront aan de knikker dan men ons wil doen geloven. Ik vermoed dat de maffia door de politie inval veel geld is kwijtgeraakt die men in activiteiten Surichange had geïnvesteerd.


    gemodereerd
  4. Alle filialen van deze boevenbende in heel Nederland moet opgedoekt worden. Gelijk met de grond maken. Deze mensen zijn allemaal criminelen.


    gemodereerd
  5. Alle bezittingen en onroerend goed verkopen. Dan schulden afbetalen om aanslagen t stoppen.


    gemodereerd
  6. Sprakeloos ben ik overal waar veel geld te halen valt komen de grote geldduivels met invallen enz. Nederland is te gevaarlijk voor hun elders verkassen zou hun veel rust geven gelukkig nog geen gewonden gevallen. Geld duivels gaan deze familie toch niet met rust laten en gooien deze rommel altijd in media voor aandacht en imago schade ik schijt erop kwijlende geldduivels kwijlen hun smoel kapot.


    gemodereerd
  7. robg , jou vermoeden ruikt naar stront van jou lover hier in suriname en jij hebt toch geen lovers in parijs en berlijn , daar zullen ze jou lover uitkotsen , suri change dankzij de lover van robg is het voor jullie einde oefening


    gemodereerd
  8. De Turkse maffia probeert Suri-Change over te nemen en ze gaan daarbij geweld niet uit de weg.


    gemodereerd
  9. Het gaat om iets anders, nl een actie om cash te verbannen. M.n. ‘buitenlanders’ gebruiken nog veelal contant geld bij aankopen. Dat wil men ontmoedigen. Sowieso zijn ATMs al voor 70% door de banken weggehaald. En aan de balie bij een bank opnemen is ook moeilijk geworden. En je kan nog beperkt geld opnemen.
    Dus duidelijk dat men graag heeft dat alle transacties digitaal verlopen.
    Banken gaan over enkele jaren massaal sluiten. De a.s. digital currency maakt banken fysiek overbodig. Apps worden de nieuwe ATMs.
    Al jouw inkomsten en uitgaven, tot in detail, liggen dus straks bij jouw bank. De maat BH die je gekocht hebt, of je liever Fernandes frisdrank koopt enz. Alle gegevens komen bij jou bank terecht en dus bij de overheid en die gaan alles analyseren en bijv. uittekenen of jouw climate footprint laag is of hoog. Is het hoog, dan krijg je verboden opgelegd. Is het erg laag, dan kun je verdacht worden van fraude. Je bent dus straks altijd de klos. Dankzij de digitale technologie.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES