Gemeente Amsterdam sluit geldwisselkantoren Suri-Change voor half jaar

8
Drie explosies bij kantoren Suri-Change in Amsterdam

De drie geldwisselkantoren van het bedrijf Suri-Change in Amsterdam, zijn op last van burgemeester Halsema voor een half jaar gesloten.

Het gaat om kantoren aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam-West, de Eerste van Swindenstraat in Amsterdam-Oost en de Bijlmerdreef in Zuidoost.

Aanleiding voor de sluitingen zijn de explosies die zich deze week in de nacht van dinsdag op woensdag tegelijkertijd bij drie vestigingen van het bedrijf hebben voorgedaan. In de nacht van donderdag op vrijdag was er nog een explosie bij het kantoor aan de Bijlmerdreef.

De kantoren moeten dicht vanwege “het ernstige gevaar voor de openbare orde en een risico op herhaling”, meldt de gemeente.


8 REACTIES

 1. God works in mysterious ways!

  Het (koers)probleem lost vanzelf op zo te zien. Tenminste alle kleine beetjes helpen.
  Maak je geld over via een normale bank, want nu weet je dat deze cambios zich volgens de Fiod, bezig houden met dubieuze zaken.
  gemodereerd

 2. Eerst de criminele drugshonden van de familie Basnoe en nu de criminele drugsbaronnen van de familie Baidjnath Misier. Doctor zogenaamd is zeker ondergedoken.
  gemodereerd

 3. Ze moeten alle filialen in Nederland voorgoed sluiten en vergunningen van deze criminelen intrekken. Het is een grote boevenbende.
  gemodereerd

 4. Intriest, wie is volgende die explosie bij zijn voordeur krijgt en wordt verjaagt, ik hoop niet surinam airways want de helse blonde rode, witte en gekleurde ……poppen zijn heel erg boos en raar in nl en hun proberen van alles uit levens nachtmerrie maken hun hobby en beroep in werkelijkheid. Meeste surinamers zelfs uit suriname doen zaken met belgie of trekken verder europa in nl te hels en te erg duivels voor hun.
  gemodereerd

 5. Vreemd eigenlijk dat de kantoren van de slachtoffers van dit terroristisch geweld gesloten worden. Op die manier worden de daders/terroristen beloond en de slachtoffers gestraft. De gemeente Amsterdam zou eigenlijk de filialen van Suri-Change beter moeten beschermen i.p.v. ze te dwingen hun deuren te sluiten. Stel je voor dat men in Nederland alle bedrijven die met criminaliteit te maken krijgen ging sluiten, dan kon men net zo goed de hele tent sluiten..
  gemodereerd

 6. ze zitten allemaal in de drugs of geld trasporten om wit te wassen van de drugs
  jaja na al die jaren komen ze toch in de problemen ,het is gewoon niet Koosjer wat zij daar doen ,vergeten ze wat voor ellende die Drugs heeft veroorzaakt op straat de eindgebruiker is hooked ,en zij tellen omin doekoe ,plus ze belazeren elkaar door elkaar te bestelen of iets dergelijks ,en dat pikt niemand dezer dagen dus word je gebomd en je bent de sjaak ,de Surinaamse overheid moet ook een PLUKZEWET invoeren,en alles afpakken van hen ,en met dat geld kun je weer iets goeds doen voor de bevolking die het hard nodig heeft
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.