Heftige ruzie tussen buurvrouwen op TV: “Ik sla al die tanden uit je bek”

15
Beeld screenshot (c) SBS 6 -Edit by waterkant.net

Donderdagavond was er op de Nederlandse TV weer een nieuwe aflevering van het programma ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak‘ te zien waarin hoogoplopende kwesties en conflicten tussen burgers aan de orde komen.

In de aflevering van donderdag waren twee buurvrouwen van Surinaamse afkomst, Ivy en Radha, te zien die het flink aan de stok kregen met elkaar. Ivy beschuldigt Radha van geluidsoverlast, terwijl Radha zich van geen kwaad bewust is.

Bij een confrontatie schreeuwde Ivy “Ik sla al die tanden uit je bek” tegen Radha die reageerde met “Je bent heel ziek in je kop”. De vlam sloeg bijna in de pan en er zouden rake klappen zijn gevallen, maar presentator Viktor Brands wist de kemphanen uit elkaar te houden.

De beelden van deze bekvechtende buurvrouwen gingen daarna flink rond op social media.

Uiteindelijk deed de vervanger van Mr. Frank Visser een uitspraak: hij noemde de toon van Ivy zeer onacceptabel en haar gedrag in strijd met de wet. Ivy heeft de onschuldige Radha bedreigd, beledigd en het leven moeilijk gemaakt en ze moet ermee stoppen. Voorts werd haar verboden om Radha te bedreigen of tegen haar te schreeuwen. Doet ze dat niet dan volgt er een boete.

Een samenvatting van de aflevering is hieronder te zien:


15 REACTIES

 1. ha ha ha , waren die twee hier in suriname dan waren er doden gevallen , hier zal niemand ingrijpen , dus deze twee moeten op de zwarte lijst gezet worden dat ze nooit meer naar suriname kunnen komen , laten ze daar naar de smoelensmid (tandarts) gaan om een kunstgebit aan te vragen , want jullie hebben beiden geen tanden meer in je bek , ha ha ha
  gemodereerd

 2. Dit programma van Frank Visser is gewoon een flauw Nederlands aftreksel van de Jerry Springer show. Het is net als dat Amerikaanse onding in scene gezet. Zelfs Surinaamse ‘blaka bakra’ zullen nooit dreigen een andere Surinamer de tanden uit de bek te slaan, Surinamers gaan elkaars mars breken. Surinamers zouden zich niet moeten lenen om mee te doen met dit nep programma.
  gemodereerd

 3. Asociaal gedrag tussen twee surinaamse dames, alhoewel die ene kam ik geen dame noemen.
  Haar opleidingsniveau is zo laag dat ze niet verder kan nadenken.
  Tunnel visie helaas helaas heel Nederland is nu op de hoogte van ons respectloos gedrag.
  gemodereerd

 4. Zo een programma zou er ook moeten komen in Suriname. Teveel buren in dit land doe mekaar het leven zuur maken….geluidoverlast….schelden over straat.. slordigheid….niet onderhouden tuinen..m.a.g. ongedierte….noem.maar op.
  gemodereerd

 5. Typisch voorbeeld van het gedrag van veel creoolse Surinamers, naast het gebruik van verbaal geweld ook ‘de tanden uit de bek willen slaan’.
  In de aflevering is duidelijk te zien wie uiteindelijk op de bek is gegaan….
  soso sjeng,…dom en achterlijk!
  gemodereerd

 6. Veel huurders houden onvoldoende rekening met het aanbrengen van goede ondervloer als ze laminaat leggen van in een appartement. Als een huis erg gehorig is moet hier extra rekening mee worden gehouden. Daarnaast kan het aanbrengen van viltjes onder de stoelen helpen. Wel erg beschamend hoe mevrouw Ivy haar buurvrouw Radha intimideert en bedreigd terwijl niet kan worden bewezen dat Radha verantwoordelijk is voor het geluidsoverlast. Hier ligt een taak voor de woningbouw vereniging om een mediator aan te stellen om de relatie tussen huurders weer te verbeteren.
  gemodereerd

 7. Sta je nu met je grote bek voor schut , zal al ook geen fraaie opvoeder zijn voor haar kinderen.sommige mensen kunnen gewoon niet begrijpen wat voor pijn en leed zij anderen bezorgen met hun gedrag.Dat het nu wereld wijd bekent is geworden zal het wel een tijdje gespeeld hebben.
  gemodereerd

 8. Wat een ordinaire vrouw, ja wat verwacht je als je aso geboren bent. Schandalig.
  gemodereerd

 9. Fatsoen is ver te zoeken
  Beschaving empathie allemaal ver te zoeken.
  Moeten zich schamen.
  Stereotyperend
  gemodereerd

 10. Weer een visitekaartje afgegeven door een Bijlmerbewoner. Had niet anders verwacht als je naar haar kop kijkt. Zelf de rechter heeft haar vermanend toegesproken. Wat moet je nog anders zeggen over deze persoon.
  gemodereerd

 11. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Ik heb de volledige uitzending via SBS6 gezien.

  En vandaag is het gesprek van de dag in Nederland. Soso Lafu.

  Die ordinaire DOMME Ivy heeft nu ook een bijnaam gekregen in Nederland.
  Vrouw Ivy de NIEUWE VAMPIER.
  gemodereerd

 12. Die vrouw heeft de pras oso verlaten maar de pras oso mentaliteit meegenomen.
  gemodereerd

 13. Hoogstwaarschijnlijk is die ivy meer bekend als Debby.
  En vooral mensen beschuldigen terwijl het niet waar is.
  Debby hou daar mee op .
  Onze president o sit in . Als jullie niet meer zouden storen.
  Hinderlijk yere fu dung sma liki yu.
  gemodereerd

 14. Triest in nederland zure buren, ik heb ook ervaring mee zelfs nog veel erger zeer dierbare verloren naar hiernamaals gegaan, door haat en gevloek van weedrokende zombie voodoo heksen tja leven in nl is zeer wreed doet niet onder vergeleken met suriname haat en nijd. Ik vecht terug, ik wordt ook zelfs voor kankerhoer uitgemaakt door mij kaulo junki buurvrouwen, en mij overleden dierbare ook. Tyfus politie ging ook meedoen. Weed rokende zombies, duivels en gestoorden heel veel in nederland. Dikke rioolratten mij zombie buurvrouwen ook.
  gemodereerd

 15. Wie herinnert zich nog de vechtpartij tussen Somohardjo en Evert Tjon op TV hier. Dit lijkt op een vervolg. Schaamteloos en ze laten zich ook nog gebruiken voor een TV programma
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.