VIDEO: Miranda zal letten op uitspraken

11
Bennie-Miranda

Na de waarschuwing van Leo Brunswijk aan het adres van Bennie Miranda om de naam Brunswijk niet zomaar te noemen, kiest Miranda eiren voor z’n geld. Hij richt zich in een videoboodschap haast nederig tot de Brunswijken, van wie hij nu zegt dat er een familieband bestaat.

Nadat Miranda voor de zoveelste maal zijn pijlen had gericht op vicepresident Ronnie Brunswijk, was het Leo teveel. De laatste tirade van Miranda betrof de cyanide kwestie rondom het stuwmeer in Suriname.

Nadat de vp zich dinsdag had georienteerd zei hij dat de NDP en BEP verantwoordelijk zijn voor de invoer van dit gevaarlijk spul. Dit was reden voor Miranda om zijn gal te spugen naar de vp, die hij ‘kawtere’ noemde.

Miranda reageert alsvolgt op de videoboodschap van Leo: “Ik heb de video ontvangen waarin Leo rustig en respectvol naar mij toe is geweest. Ik doe m’n politieke uitspraken maar heb nooit de naam Leo of Ronnie genoemd. Ik heb ze nooit uitgescholden. Ze zijn m’n familie van Godo olo Manlobi en Drie Tabiki”.

De BEP-woordvoerder vervolgt met “ik heb niets tegen ze, maar uit slechts mijn mening. Ik heb ze nooit beledigd. Maar, als ik bepaalde uitspraken heb gedaan die verkeerd zijn overgekomen, zeg ik hierbij dat het nimmer mijn bedoeling is geweest. Ik zal er in het vervolg opletten dat m’n uitspraken niet persoonlijk overkomen. We hebben dezelfde doelstelling om het binnenland vooruit te brengen. Meningen verschillen en kruisen elkaar vaker in de politiek,” aldus Miranda na de video van Leo.


11 REACTIES

 1. “met de staart tussen de poten” a “dagoe” dies kon fede 🙂 🙂
  gemodereerd

 2. Het ligt niet in mijn aard om op de persoon te spelen, maar meneer Miranda: “U bent een kruiperige lafbek en zo staat u ook op de foto. Als een gedwee hondje met hangende pootjes, die buigt voor intimidatie-politiek!”

  Toussaint de La Serna
  gemodereerd

 3. Bennie zag zichzelf al gevonden worden in een barrel met sloten erop in de Suriname rivier of elders.
  De kans is ook groot dat mootjes van zijn lichaam gevonden zou worden tijdens het baggeren van de rivier.Schrik beeld dat hem kruipend om vergiffenis laat vragen aan de blunswiki.Familie doe je dit toch niet aan?
  gemodereerd

 4. Ik ben tegen alle ndp-ers, omdat ze niet deugen en vaak met eigen belangen bezig zijn en niet met eigen belangen vh land en vernietigend bezig zijn voor het land.

  In een democratische rechtsstaat bestaan er grondrechten, cq vrije meningsuiting en op grond daarvan heeft een ieder het recht te zeggen wat hij/ zij wilt.

  Als derden zich beledigt of aangevallen voelen of what ever, bestaat er voor hen ook het recht om naar de politie te gaan en een proces- verbaal te laten maken tegen degenen die dat gedaan heeft.

  De zaak gaat dan voor het gerecht en die beslist of de dader te ver is gegaan of het binnen de wet vslt en mag.

  Ik vind dat de broer van Brunswijk taal gebruikt dat ook strafbaar is en dat politie en Justitie, om hierover haar ook zaken recht moet zetten.

  Zo gaan mensen niet met elkaar om in democratische rechtsstaten.

  Ik ben benieuwd hoe politie, justitie, OM met dit voorval zal omgaan.
  gemodereerd

 5. Meneer Miranda,
  Is de tegenpartij echt uw familie. Als het zo is dan bent u ook even slecht als de ander, omdat u rechtstreeks met hen identificeert.
  Wanneer u geen familie van hen ben, foei toch dat u bij zo’n heftige bedreiging in het openbaar u met de staart tussen de benen op hol slaat!
  U kunt uw beklag ook wenden rechtstreeks naar de president. Ook de PG staat ten dienste van de burgers. U laat zich echt intimideren door bedreigers. Of heeft u ook geen vertrouwen meer in de Rechtstaat van Suriname!
  Halleluja!!!!
  gemodereerd

 6. een kuil graven voor een ander , geeft aan miranda , dat jij je eigen graf gegraven hebt , brunswijk familie zal het graf weer dichten met tokotoko
  gemodereerd

 7. Hahahahaha Benny kong frede: Benny wil nog lang blijven leven.

  DE MAFIA REGEERT!!DON CORLEONE
  gemodereerd

 8. Het is bekend dat Santokhi en Ramdhin het in hun broek doen als het om Brunswijk gaat. Brunswijk laat zich door niemand de les lezen. Ook het OM waaronder de P.G. krijgt allergie als het om Brunswijk gaat. Men durft Brunswijk niet aan te pakken. Maar Benny maakt Brunswijk en familie zijn nerveus. De uitspraak van de corrupte broer van Ronnie Brunswijk is alarmerend. De familie Brunswijk kan niet tegen kritiek omdat de ogen van mensen geopend worden. Belfort zal de volgende persoon zijn die bedreigd gaat worden.
  gemodereerd

 9. Miranda, laat je niet de mond snoeren door een maffia familie. We weten dat niemand kritiek nag hebben op deze familie Zelfs Santokhi doet in zijn ” jockey ” als Brunswijk begint te jennen als een kleinkind.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.