Kluis leeggemaakt bij woningroof op klaarlichte dag

4
Politie gearriveerd op locatie

Vijf criminelen hebben woensdag op klaarlichte dag een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Indirastraat in Suriname.

In gesprek met Waterkant.Net zegt de heer des huizes, tevens ondernemer, dat hij een winkel in Albina runt. Hij woont op het voormeld adres waar de daders vandaag de overval hebben gepleegd. Volgens de Surinaamse ondernemer was hij ten tijde van de beroving niet thuis.

Zijn vrouw en twee arbeiders waren thuis toen de overvallers het huis zijn binnengestormd. Onder bedreiging werden de arbeiders gekneveld en mishandeld. In de woning werd de vrouw overmeesterd. Ze moest onder bedreiging van wapens de kluis openen.

Daaruit werden 27.000 euro, 3.000 USD,  100.000 SRD en waardevolle sieraden buitgemaakt. De vrouw moest ook slagen incasseren. Ze wenste niet medisch behandeld te worden.

Na de beroving verlieten de rovers de plaats in een zwarte Toyota Vitz. Al deze handelingen zijn vastgelegd met een camera. De politie van Munder was ter plaatse voor onderzoek.

Van de overvallers ontbreekt elk spoor.


4 REACTIES

 1. Veel geld had deze man in huis. Kluis is een grote spaarpot voor niets gespaard zoveel geld. Mijn spaarpot ook afgepakt door duivels in nl . Mensen loeren op mensen die sparen ook families en buren.
  gemodereerd

 2. Zware toyota vitz wordt vaker gebruikt als vluchtauto. Betreft het niet een en dezelfde bende?
  gemodereerd

 3. Ze moeten het land weer terug geven aan Holland !!!!!
  Vertrouw op eigen kunnen hebben we niet, althans een bepaalde bevolkingsgroep !!!
  gemodereerd

 4. Waarom leren zij het niet. Bij elke roofoverval maken die beesten veel geld buit. Zet je geld op de bank. Maar nee,dat willen de ondernemers niet. Thuis bewaren met alle gevolgen van dien.Het is meestal ook een inside job of een dader is een oude werknemer die weet hoe,wat en waar..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.