KLM vliegtuig naar Suriname wijkt opnieuw uit naar Frans-Guyana

17
KLM vliegtuig naar Suriname wijkt opnieuw uit naar Frans-Guyana

Een toestel van de Koninklijke Luchtvaartmaatschappij (KLM) dat onderweg is naar Suriname, zal opnieuw uitwijken naar buurland Frans-Guyana. Dat blijkt uit gegevens van Flight Radar 24.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit te maken heeft met het feit dat er op Zanderij geen personeel beschikbaar is in de toren van de luchtverkeersleiding.

Eerder deze maand week een KLM toestel ook op het laatste moment uit naar Cayenne, omdat het geen toestemming kreeg om op de Johan Adolf Pengel-luchthaven te landen. De luchtverkeersleiding was namelijk onderbezet waardoor het niet verantwoord was om te landen.


17 REACTIES

 1. Oei Oei en ze hebben nog steeds hun broodmolen vol van “toerisme” moet omhoog daar moet prioriteit aan worden gegeven. Leasen van een airbus 400 300 grootste vliegtuig ooit door de SLM
  Ma dang hoe dang. Blijf maar dromen want dat kost niets
  gemodereerd

 2. Tekort aan luchtverkeersleiders los je niet een twee drie op. Niemand heeft dit zien aankomen????. Omschakeling werkschema niet mogelijk? Is er sprake van plotselinge “ziektemeldingen” ?
  Is er sprake van opzettelijk verzuim van meerdere luchtverkeersleiders?
  Gaarne verduidelijking van het Hoofd Luchtvaartdienst.
  gemodereerd

 3. Dit lijkt wel opzet!
  KLM stoppen tot nader orde, dit is niet te doen. Het vliegtuig is toch leeg, want niemand gaat naar suri…
  gemodereerd

 4. De ndp boef chotkan daar weg halen, deze crimineel deugt niet, er gaat veel verkeerd op Zanderij.
  gemodereerd

 5. @ Jozef: fuck you! Wat heeft Chan hiermee te maken? Je bent een k**lo mongool. Je (denk)niveau is lager dan van een kadaver. Houd je smoel als je niets zinnigs te zeggen hebt.
  gemodereerd

 6. Rutte heeft Ze door and Rutte wilt green cyanide in zyn KlM.Ie abi littie Rutte.Oenoe long go tjiebrie omdat ding Sranang Mang las ding integrity a dag sading bigie go na ding hebie floekoe bonumang for Haiti.Run tata run klm,run away from coma cyanide.KLm wilt Niet dat de Tatas ziek moeten worden.
  gemodereerd

 7. Run Rutte Run Ze Willem jullieroven.Fa Wang plane o lande da no Wang sma drapeh tap a toren.Orde no deh drape .Foefoermang Lai a zandery.
  gemodereerd

 8. Dit is ongelooflijk en tegenstrijdig Suriname heeft veel baat bij een een florerend toeristen industrie. Wat nu blijkt is dat deze ontwikkeling helemaal niet samengaat met het streven van de autoriteiten van het land zelf. Als wij Surinamers niet in staat zijn dit land tot grote hoogten te brengen, zou het aan te bevelen zijn om Haïtianen vrije toegang te verlenen naar het land, ze zullen ons erg dankbaar zijn.
  gemodereerd

 9. duidelijk mensen , de slm hoeft niet uit te wijken want dan zitten al die paarse klojo’s op hun plaatst he shotkan , de vorige keer hebben we ook al gezegd dat het vaker zal gebeuren en zie nu en het zal nog vaker gebeuren , en de president zegt sorry , nee president dit zal doorwerken in de relatie met holland , u hebt gefaald , en de vorige keer zeiden we ook dat de klm moet stoppen met vluchten naar suriname , klm u kunt toch veel meer verdienen om meer vluchten te gaan maken , naar Amerika en Azie en de Antillen , laat suriname gewoon links liggen , laat santokhi meer vliegtuigen leasen om de vluchten op te vangen door de slm
  santokhi weet u waar u het geld kun halen , bij het volk he
  gemodereerd

 10. Probleem is het salaris , in su worden atc niet voledig opgeleid omdat ze daarna wegtrekken naar het buitenland ..ik vind dat ze de atc voledig zouden moeten opleiden en het salaris naar op z’n minst de helft kunnen trekken als wat ze in het buutenland verdienen (atc begint in het buitenland met us$2500 en kan oplopen naar us$8000.
  gemodereerd

 11. Ze willen opheffing tekort verkeersleiders Prima, maar een bestand van 80 luchtverkeersleiders is een joke.
  gemodereerd

 12. @Filia 25 mei 2023 Bij 21:22,
  @ Jozef: fuck you! Wat heeft Chan hiermee te maken? Je bent een k**lo mongool. Je (denk)niveau is lager dan van een kadaver. Houd je smoel als je niets zinnigs te zeggen hebt.

  Filia,
  Wederom, zingt het vogeltje zoals het gebekt is!

  In zekere zin mag men een ‘bedrijfsleid(st)er’ aanspreken op wanbeleid binnen een ‘bedrijf’, aangezien hij/zij de eindverantwoordelijke is!

  In ieder beschaafd land is het een goud goed, om elkaars mening te respecteren. Als men gebrek heeft aan argumenten, dan gaat men over op vuilbekkerij! Totaal onnodig om andermans mening te fileren, door onaangepaste, onbeschofte en ongenuanceerde reacties. Mijn moeder zou uw mond niet met ‘madame Janette’ gespoeld hebben, maar met adjuma!
  U zou zich dood moeten schamen.
  gemodereerd

 13. Onmacht, sabotage, onderbezetting, braindrain, you name it! ‘I’ts a Failed State.’
  gemodereerd

 14. Ik zeg leid of huur externe buitelanders in en vervang de hele boel daar.
  Zijn vast mensen elders in de wereld die daar in lekker Suriname willen werken.
  Laat zien dat niemand onvervangbaar is.
  gewoon personeel internationaal aanbesteden .en dat het ook goedkoper kan.
  Zijn genoeg mensen te vinden die wel een baan willen en niet van zeiken houden maar van aanpakken
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.