VIDEO: Familie Brunswijk stuurt ernstige waarschuwing richting Bennie Miranda

18
Leo-Brunswijk

Leo Brunswijk zegt in een videoboodschap namens zijn familie dat zij niet langer zullen dulden dat de naam Brunswijk door het slijk wordt gehaald door de ondersteunende woordvoerder van de BEP, Bennie Miranda. In een video die viraal gaat richt de broer van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, zich tot de vader, moeder, broers en zussen van Miranda.

“Dit is een boodschap van de familie Brunswijk richting de familie van Miranda. Wij willen zijn familie laten weten dat de familie Brunswijk last heeft van Miranda. Wij hebben hem niet naar Suriname gebracht. Wij hebben zijn ticket ook niet bekostigd om hem in Suriname te krijgen.Wij weten niet wat hem hierheen heeft gebracht. Daar wij hem niet hierheen hebben gebracht kunnen wij hem ook niet terugsturen. Wij verzoeken u; wij hebben last van hem. Waarschuwen jullie hem. Daar wij problemen willen voorkomen sturen we deze waarschuwing”, aldus Leo.

Recent nog heeft Miranda flink uitgehaald naar de vp in de cyanide kwestie. Hij noemde de vp die hij aanduidde met ‘kawtere’ een leugenaars bende.

De BEP-woordvoerder uitte zijn woede nadat de vp dinsdagochtend naar het stuwmeer gebied was afgereisd om zich te oriënteren over de aanwezigheid van cyanide rondom het water in het meer.

In een adem zei de tweede man van het land dat het gevaarlijk spul ten tijde van de regering NDP-BEP is binnengehaald. Dit zorgde voor de uitlatingen van Miranda richting de vp.


18 REACTIES

 1. Ik heb echt stront met jullie beiden,nooit onderling iets betekend.zal ook niet verbeteren stelletje stamlasteraars.Nivo van een direkteur EBS is verlaagd. In die zelfde groep hoort ook die R ravenberg,weten echt niet om te gaan met scheermesjes.achterlijke cultuurbarbaren.
  gemodereerd

 2. Leo Brunswijk: Deze waarschuwing aan het adres van Bennie Miranda klinkt ONHEILSPELLEND.

  Wat gaat met hem gebeuren als hij de familie Brunswijk blijft treiteren?

  Ik vind je wel een beetje onsportief. Ronny heeft ook leugens verteld over Asabina maar daar hoor ik jou niet over.
  gemodereerd

 3. Leo Brunswijk waarschuwd zijn broer Ronnie niet om ongenuanceerd namen te noemen van mensen in zijn video of media, laat Leo bij zijn Broer Ronnie beginnen alvorens hij naar Bennie gaat. Je ziet de Splinter in ander mans oog maar de balk in jou oog niet. Zeg je broer en de familie Brunswijk om eerst voor de spiegel te staan alvorens anderen te waarschuwen 😡😡
  gemodereerd

 4. Ik dacht dat wij in een rechtstaat leefden, maar de familie Kawtere denkt daar anders over. In een rechtstaat stap je naar de politie, justitie en de rechter wanneer je vindt dat een andere burger leugens over je vertelt of je goede naam te grabbel gooit. Het zou wat moois worden als iedereen in Suriname, net als de familie Kawtere het recht in eigen hand gaat nemen en anderen in bedekte termen met geweld gaat bedreigen
  gemodereerd

 5. @(Maffia)-familie Brunswijk stuurt ernstige waarschuwing richting Bennie Miranda

  De heer Miranda heeft zich gericht tot de vice-president, dus ik snap waarom de familie Brunswijk zich aangesproken voelt en zodoende de gehele famile Miranda ter verantwoording roept. Is de mondige vice-president, plotseling zijn tong kwijtgeraakt. Als men problemen heeft met dhr. miranda, dan moet men hèm aanspreken en niet de gehele familie, want dat riekt een beetje naar maffia-praktijken! En sinds wanneer bepaald de familie Brunswijk, wie er gehaald of teruggestuurd wordt!

  De vice-president (en de president) is mede-schuldig aan het vergiftigen van inheemse gebieden met de cyanide en kwikbende. Als zij vervolgens opkomen voor hun recht om te bestaan, dan wordt er politiegeweld op ze los gelaten, met doden tot gevolg. Zou de inheemse bevolking daarom gerechtigd zijn, de hele familie Brunswijk en Santhoki ter verantwoording te roepen?

  Als de vice-president, een voetbalwedstrijd kan verkloten door een wapen te trekken, dan is hij volgens mij mondig genoeg om zich te verweren. Maar het is natuurlijk handiger om je achter je familie te verschuilen. De hoeders van ‘bananenrepubliek, Suriname hebben van zich laten horen!

  In de tussentijd is KLM genoodzaakt uit te wijken naar het buurland, bij gebrek aan personeel! Volgens mij heeft de vice-president, gezien deze wantoestanden, andere prioriteiten. Ik ben benieuwd naar de mening van de president, ten aanzien van deze…poppenkast!
  gemodereerd

 6. Leo verraadt zijn afkomst, cultuur en niveau. Primitieve reactie. Verre v goed staatsmanschap of diplomatisch beschaafd.
  Hadden we ook kunnen verwachten. Gotro sanie.
  gemodereerd

 7. De woorden van Bennie Miranda schijnen behoorlijk veel effect te hebben op de kopstukken van Abop en op deze politieke partij. Bennie zijn standpunten en commentaar maken de ABOP nerveus.De aanhang van ABOP wordt aan het denken gezet.Hoe kan het dat een man als Ronnie Brunswijk die tot een van de rijksten in Suriname wordt gerekend niet eens met een goed ontwikkelingsplan voor Albina of Moengo voor de dag kan komen.
  gemodereerd

 8. Dit is een openlijke bedreiging van brunswijk. Dit kan niet. Maar ja su is corrupt en onbeschoft
  gemodereerd

 9. Meneer Santokhi president van Suriname. Grijp toch hard in. Opstootjes waar de vp indirect bij betrokken is en zijn broer openlijk zware bedreigingen uit bij zijn tegenstander, is vanuit rechtswege strafbaar. Het drukt extra belastend omdat het broertje van vp in de raad van commissarissen zit van EBS. Hij moet toch ook door zijn werkgever ter verantwoording moeten kunnen worden geroepen of zie ik dat verkeerd.
  Het hek is van de dam.
  Signaal van rovers Republiek!!
  gemodereerd

 10. robg , jij lacht in jou vuistje he , jij ziet graag dat de abop en de bep een strijd aangaan , en het liefst zie jij bloed vloeien he dracula
  gemodereerd

 11. Hee Hollander robgetverderie, nooit gehoord van culturele antropologie? Lees opnieuw en vergelijk met het ander artikel, waarin jouw geweldige benny sakafasi zijn familieverband met Brunswijk aanhaalt. Dus stamverbanden worden nu herinnerd in de politieke vete tussen abop en bep. Dus blijf niet stikken in je juichstemming vanuit ptata, jo paarse djamoe ede.
  Familie kijken, maar familie blijven. Net als hun drugsachtergrond, zowel van benny als van Ronny.
  gemodereerd

 12. Bananenrepubliek,….dit is geen waarschuwing, maar een ernstige bedreiging.
  Ronny vergiftigd al jaren zijn eigen mensen en niemand mag daar wat over zeggen want anders wordt meneertje boos. Dit soort figuren hebben geen greintje ontwikkeling in zich en zullen daarom nooit enige vorm van ontwikkeling kunnen brengen. Ze vernietigen het land en zaaien dood en verderf.
  In de documentaire de gouden bergen van Suriname op youtube, is de wijze van goudwinning door Ronny voor iedereen te zien.
  Voor mij geen Kawtere, maar een agoe-bille…
  gemodereerd

 13. Dat de ene gek doet dat is 1 maar dat deze ook een idioot is wisten we niet. Hiervoor is media?? Bel Bennie Miranda op. Moet die man nu bang worden?? Blakka man lobi kier ding srefie maar meer niet. Wiens brood men eet diens taal men spreekt. Bennie gt je antwoorden.
  gemodereerd

 14. Hopelijk dringt het nu door tot het plebs dat de bedreigingen gericht aan de Haan serieus waren. Ze waren iets subtieler maar gevaarlijker.

  Voor sommigen wens ik echt dat de Brunsies overnemen. Leer je gelijk om humble te zijn ipv continu een grote bek op te zetten.
  gemodereerd

 15. @Toussaint 25 mei 2023 Bij 20:17,
  Correctie:…dus ik snap niet waarom de familie Brunswijk…
  gemodereerd

 16. Leo trek een Cowboy uniform aan.
  Zo gaat dat in Su.je mag geen kritiek hebben of je wordt meteen bedreigd.
  En dat van directeur van EBS.
  Laag niveau
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.