Verhoogde visumkosten Amerikaanse ambassade per 30 mei

2
Petitie afschaffing NL visumplicht voor mensen uit Suriname

Ingaande 30 mei moet er meer betaald worden voor een visumaanvraag bij de Amerikaanse ambassade in Suriname.

De aanvraagkosten voor een bezoekersvisa voor zaken of toerisme (B1/B2’s) en andere nonimmigrant visa (NIV) voor studenten en deelnemers van uitwisselingsprogramma’s gaan van USD 160 naar USD 185.

De aanvraagkosten voor bepaalde op petitie gebaseerd NIV voor uitzendkrachten (H, L, O, P, Q en R categorieƫn) worden van USD 190 verhoogd naar USD 205.

De aanvraagkosten voor een verdragshandelaar, verdragsinvesteerder en verdragsaanvrager in een speciaal beroep (E-categorie) stijgen van USD 205 naar USD 315. De Amerikaanse ambassade in Suriname accepteert momenteel geen E-visum aanvragen.

Andere consulaire tarieven blijven hetzelfde. Aanvragers die al aanvraagkosten hebben betaald die momenteel geldig is en niet is verlopen, maar die nog niet zijn verschenen voor hun visumgesprek of wachten op de behandeling van hun zaak, krijgen geen extra kosten in rekening.


2 REACTIES

  1. de amerikanen hebben gelijk , en let op het wordt straks nog verder verhoogd , de amerikanen zien het goed , hier zijn ze dom toen santokhi de visum plicht afschafte , en zo worden de amerikanen losers kwijt , de eu , de schengenlanden moeten ook de visumkosten verhogen , dan weet santokhi dat hij verkeert bezig is , en die minister ramdin heeft het nakijken , want de ambassadeurs zullen zeggen ;; a no mi ;;
    gemodereerd

  2. Zoveel soorten visa en prijzig, maar Amerika is geen paradijs mensen die daar gaan wonen uit het buitenland, komen in ghetto’s te wonen en gaan de criminaliteit drugs weed roken etc en de kinderen die daar worden geboren ook uit andere rassen gebruiken drugs en maken andere mensen leven hel enz triest leven hebben hun, dit gebeurt ook heel veel in nederland geen toezicht door luilakken, in amerika ook veel drugsgebruik en kinderprositutie netals in europa ik kan veel over schrijven.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.