woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrie explosies bij kantoren Suri-Change in Amsterdam

Drie explosies bij kantoren Suri-Change in Amsterdam

-

Does Travel - naar Suriname

In Amsterdam zijn vannacht vlak na elkaar drie explosieven afgegaan bij een drietal Surinaamse geldwisselkantoren. Het gaat om kantoren van de keten Suri-Change Money Transfer.

De explosies vonden rond 03.00 uur vannacht kort na elkaar plaats, zegt een politiewoordvoerder bij AT5. “Er zijn nergens gewonden, maar er is wel veel schade”, aldus de woordvoerder.

De politie onderzoekt wat het motief zou kunnen zijn voor het aanbrengen van de explosieven.

Het bedrijf staat centraal in een groot witwas- en drugsonderzoek van het Nederlands Openbaar Ministerie. In maart deed de politie een reeks invallen in Rotterdam en werden vijf personen opgepakt.

Volgens het OM zijn er miljoenen euro’s, onder andere verdiend in de cocaïnehandel, door de kassa’s van de geldkantoren van Suri-Change gegaan.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
  1. No shit hoeft geen geleerde te zijn om te weten dat er Drugs geld doorheen gaat.
    Zeg vergunningen intrekken beslag leggen op inventaris.
    En lopende het onderzoek en uitspraak alles bevriezen


    gemodereerd
  2. Deze zijn de grote criminelen waarvan de vertakkingen ook in Suriname aanwezig is. Het zijn de zogenaamde heilige families die met criminele activiteiten bezighouden. In de mandir zitten deze criminelen altijd in de eerste rij. Ik hoop dat deze criminelen zowel in Nederland als in Suriname opgepakt en langdurig opgesloten worden. Alle bezittingen verbeurd verklaren.


    gemodereerd
  3. De aanslagen zijn allemaal gerelateerd aan de cokehandel. Suriname en Surinamers in Nederland spelen een prominente rol in de internationale cocaïnehandel en het grootschalig witwassen van crimineel vermogen.


    gemodereerd
  4. Triest dat mensen zo negatief schrijven over surinamers en hun zaken altijd drugs etc. In nederland wonen 127 nationaliteiten en vele zijn geen frisse figuren hun auto’s zijn 2 keer meer waard dan de ghettowoning waarin hun wonen, maar de surinamer en hun spullen altijd onder vergroot glas in nl. Razzia noem ik dit ik heb ook ervaring mee. Het kan ook afpersing zijn hoor. Vuurschijters en vuurplassers in de sociale media en gewone media in nederland en suriname gaan super los dat weet ik. Zo triest zijn hun.


    gemodereerd
  5. Ik vermoed dat de drugsmaffia haar investeringen in Surichange ziet verdampen. Zij willen hun geld terug. In het Amsterdamse Sloterdijk heeft Surichange ook veel geld geinvesteerd in een grote partycentrum. Het is allemaal bling, bling daar in dit partycentrum. Wit warmer en kristal in dit centrum doet helemaal niet onder voor de glitter van Dubai.


    gemodereerd
  6. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

    Drie explosies bij kantoren Suri-Change in Amsterdam.

    Het lijkt of de aanval nu is geopend op de zogenaamde DIASPORA Nederlanders.
    Er zijn nog een aantal die langer in voorarrest zitten in Nederland.
    Ook die ROOPRAMS.

    Er was ook een artikel van 31-3-2023 te lezen via een Nederlandse krant.
    Kop van het artikel uit ad.nl: Echtgenoot van prominente PvdA’er verdachte grootschalig witwassen.

    Ze hielden het jaren (GEHEIM). Maar justitie in Nederland slaapt niet.
    Ze werden ook jaren in de gaten gehouden. Ook met hun Bitcoins.
    En hun grote investeringen in VASTGOED hier in Nederland, worden straks middels hun veroordelingen ook nog geconfisqueerd.
    Er is reeds veel geld in beslaggenomen.
    Anderen hebben nu echt slapeloze nachten. Geen FRESH KAPITAAL.

    Maar de Surinaamse Justitie heeft tot heden geen enkele stappen ondernomen, om ook zaken van Suri-Change te gaan onderzoeken.
    Dat durven ze zeker niet te doen.
    Want anderen hebben belangen in deze.


    gemodereerd
  7. Je moet wel goed geestelijk gestoord zijn als je denkt dat deze handelingen te maken hebben met afgunst en jaloezie op een groep criminelen die honderden miljoenen Euro’s witwassen voor nog grotere criminelen…


    gemodereerd
  8. Ach, je hoeft geen Einstein te zijn dat een groot deel van deze praktijken een witwashandel is van de grootste drugsdealers in Suriname. Althans mi no breni dat de grote boys hier in Su lopen, waarvan men de namen kent. Maar ja de politieke partijen worden flink gefinancieerd door deze gasten omdat ze hun al in de tang hebben. Su is te klein om niet te weten wie niet in de handel zit, want de kleine man wordt opgeofferd en de grote mannen zitten in de politiek. En daarom mi e taki het is klaar met Su. De corruptie, de mafia politiek ( onder alle partijen ), de nietzeggende asslemlee gasten weten ervan, maar ja, wang sang def meki en ik heb ka met de rest van onze hardwerkende Surinamers die proberen te overleven. Failed State. Neks no fout.


    gemodereerd
  9. Dan komt ING binnenkort weer op de voorpagina want Surichange bankiert via ING. Wel lastig dit allemaal juist nu het vakantiegeld binnenloopt.
    Ik heb mijn vakantiegeld vandaag gebost bij de Lidl 2 flatscreens (1,39cm) à 350 euro per stuk voor mijn zoon en dochter die beiden volgende maand jarig worden. Op is op die duistere figuren bekijken het met hun zaakjes.


    gemodereerd
  10. Debby 24 mei 2023 Bij 14:31
    Moet niemand uit Su effe vr medische controle???
    Ding torie e tingie.
    =======
    Dat is een hele goeie Debby😅😂🤣
    Dit riekt niet naar fresh capital, maar naar tingiefowroe


    gemodereerd
  11. @debby…borso zou zeggen….laat je ton-ton werken….als chan erbij was hadden ze hem precies daar al aangehouden hoor. NL justitie speelt geen poppenkast en is niet omkoopbaar.
    Bid God dat jij nooit naar het buitenland moest oor een onderzoek. Je paarse baas zat ook altij in cuba in het ziekenhuis…daarover rep je niet!


    gemodereerd
  12. zo zie je maar weer dat die ddb aanhangers daar in holland verslaafd zijn aan dat witte spul van ddb en nu ddb geen geld meer kan witten bij suri-change , pas op bommetje , en zo zij het
    roodje sloeg zwartje voor het gatje tot witje prut zei


    gemodereerd
  13. “Het bedrijf werd volgens informatie op haar website opgericht door Dr. Chan Baidjnath Misier (Chan Misier), die ook sedert 2005 de President Commissaris van de Surichange Bank in Suriname is.” (Waterkant, 30 maart 2023)
    ———————————————————————————————
    “Wel de splinter in een anders (creolen en marrons) oog zien, maar niet de balk in hun eigen ogen.”

    Tan bun


    gemodereerd
  14. Mooie kans voor de suri banken op een actie tarief in te voeren, opdat de overmakingen rechtstreeks op een bankrekening worden gestort.

    Gaat niet gebeuren natuurlijk.
    Zelfdestructie voert hoog tij daaro.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES