Buitenlandse vrouw geeft vervalste ID-kaart en rijtoestemming aan politie na verkeersongeval

5
Politie Suriname

De Surinaamse politie heeft een 49-jarige buitenlandse vrouw aangehouden, nadat zij een vervalste Surinaamse ID-kaart en rijtoestemming aan de politie overhandigde bij een verkeersongeval.

De verdachte vrouw B.F. belandde op 20 mei jongstleden op de hoek van de Anamoe- en de Daniel Everaertstraat met haar voertuig in een open rioolbak. De politie deed na de melding van een verkeersongeval op eerder vermelde locatie, de plek aan voor onderzoek.

Bij navraag naar de bescheiden van de automobiliste overhandigde zij een vervalste Surinaamse ID-kaart en rijtoestemming aan de politie en bleken de andere documenten reeds enige tijd te zijn vervallen, meldt het Korps Politie Suriname.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de vrouw hangende het onderzoek door de politie van het bureau Centrum ter zake valsheid in geschrifte in verzekering gesteld.


5 REACTIES

 1. Waar hft ze de spullen vandaan?? Wie hft hasr gegdven?? Mkt ze hr snoeter niet open een boete van €50.000 en de bak in vr 6 mnd en gelijk ht land uit kikkeren.
  gemodereerd

 2. Er zijn nog meer idioten, dat ergere strafbare feiten hebben gepleegd.
  Maar ze lopen lekker vrij rond, omdat ze vrienden van de politie zijn!
  Of een een flinke tjoekoe,s hebben gegeven!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. kijk die bouta lovers , ze vergallen deze hollandse dame , terwijl ze zelf in holland vertoeven , echt , het uitschot van holland
  en die openrioolbak is te danken aan jullie lover , deze nietsnutter pleegde geen onderhoud aan dit soort dingen , trouwens hij gebruikte het geld dat nodig was voor onderhoud om zijn zakken te vullen , en zie na een fikse bui zijn de wegen hier riviertjes geworden , maar straks verzuipt hij in de bak , want daar is het laag
  gemodereerd

 4. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Buitenlandse vrouw geeft vervalste ID-kaart en rijtoestemming aan politie na verkeersongeval.

  Wie houden jullie voor de gek KPS met het bericht over “Buitenlandse vrouw”?
  OF zijn er weer figuren in het KPS of bij het ministerie van Justitie en BuZa weer bezig om geen nationaliteit van deze vrouw te vermelden.

  Stof tot nadenken in deze.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.