Santokhi: “We werken voor de volgende generatie en niet voor volgende verkiezingen”

11
oplevering en ingebruikname van de gerenoveerde steiger

President Chandrikapersad Santokhi was zondag aanwezig bij de oplevering en ingebruikname van de gerenoveerde aanmeersteiger te Groningen in het district Saramacca. Het staatshoofd is op bezoek geweest in het district om ook een aantal strategische projecten in uitvoering te bezichtigen op de vorderingen.

Een van deze projecten is de renovatie van de steiger te Groningen. Het geheel is volledig gefinancieerd door bureau gemeenschapsprojecten Suriname van het kabinet van de president. De Civiel Technische Dienst en de bouwploeg van het commissariaat waren belast met de werkzaamheden.

“We werken voor de volgende generatie en niet voor de volgende verkiezingen. Racisme moet de grond in worden gedrukt”, zei de president in zijn toespraak. Hij gaf aan dat de renovatie van de aanmeersteiger volgens het ontwikkelingsplan Saramacca een grote bijdrage zal leveren aan het ontwikkelen van het toerisme in algemeen waarbij gedacht wordt aan natuurtoerisme, agrotoerisme, watersporttoerisme en de riviervisserij.

Santokhi zei ook zeer ingenomen te zijn met het ombouwen van het oud districtscommissaris (dc) gebouw te Groningen tot een museum die samen met het nieuw zwembad Pireng als een enorme trekpleister gezien moet worden.

“Op 25 mei 2023 begint de tweede periode van beter beleid en verbetering van leefbaarheid van de burgers. “Dc gefeliciteerd, u heeft de eerste periode met succes afgerond met enkele tastbare resultaten, nu naar de 2e periode van beleid waarbij er nog meer beleidsdoelen gehaald moeten worden”, aldus de president.


11 REACTIES

 1. Ik vind Santhoki heel erg grappig als hij zegt dat we voor de volgende generatie werken en niet voor de volgende verkiezing.

  Yu tjaring nanga deng statement fu yu yere Chan.

  Kijk als je gezegd had dat we hard werken voor family and friends en dat we op de strategische posten alleen maar mensen van onze eigen soort plaatsen, dan had ik jou meteen geloofd.

  Je bezuinigt op water, electriciteit en zo maar aan de andere kant strooi je met geld op je PLEESIDENTIEEL KABINET. Dus geef me een grote Brick yere mi mang

  Jouw voorganger de veroordeelde drugscrimineel tevens moordenaar in eerste aanleg heb je overvleugeld met LEY NANGA BEDRIEGIE.

  IK GELOOF NIETS EN DAN OOK NIETS WAT UIT JE MOND KOMT. JULLIE POLITICI ZIJN BLOODY LIARS.
  gemodereerd

 2. Op de foto staat een zwaar… KOGELVRIJ VEST … dragende ple-si-dent een lint door te knippen van een pas gerenoveerde aanmeer steiger in Groningen, district Saramacca.

  Ple-si-dent … als burger van dit prachtig land heb ik het recht te vragen … HEB JE NIETS ANDERS TE DOEN ??????????????

  Hebben de zgn “slim stemmers” daarvoor op je gestemd ????

  Brokopondo en omg. {rampgebied} … is geen V…H…P achterland … dus van minder importantie !!!!!!!!!

  Ple-si-dent Santokhi … met de mond belij je iets anders … maar … in wezen ben je tot in het diepst van je ziel {als je dat nog hebt} een RACIST !!!!!!!!!!
  gemodereerd

 3. Een president dat geil is op linten doorknippen, dat is toch het werk
  van de district Commissaris ? Zulke taferelen krijgt men in een failliete
  land, met leeghoofden als beleidsadviseurs van de Pres! Dit is de zo-
  veelste lint, dat hij doorknipt dat nergens voorstelt ! Hij kan beter
  die ”lontoe édé Moksi Alesie” opdracht geven om de criminaliteit
  te beteugelen. Linten knippen dat nergens voorstelt kan Brunsie ook!
  Zelfs ouwe ”Somo” kan het ook, wat een klote vertoning man.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Santokhi, lintjes doorknippen heeft op dit moment de laagste prioriteit.
  Je moet knopen doorhakken.

  Het ecosysteem wordt vernietigd.
  Als het zo doorgaat leeft de volgende generatie op een maanlandschap met dode waterwegen.
  Als president ben je in de positie om je onsterfelijk te maken als je alle desastreuze beslissingen van toen en nu terugdraait.
  gemodereerd

 5. waarom begint het hier op india te lijken met al die mensen die hij aanstelt?
  waarom moet china die heel suriname opkoopt op bezoek komen?
  waarom moet india het moederland van de pleesident hierheen komen?
  waarom moetghana de grootste slavendrijvers uit de geschiedenis hierheen komen?

  zijn er geen noodzakelijke dingen die beter gedaan kunnen worden met al dat geld dat jij met je dikke kop loopt te verspillen?
  kijk naar diverse zorginstellingen die achterstallig zijn in onderhoud zoals ashiana?
  waarom laat je daar niets aan doen? en zorg je dat dat een project wordt dat eens goed geleid wordt?
  feit is dat je langdurige projecten niet aankan want je misbruikt teveel geld om grote projecten af te ronden
  je bent net zo’n idioot als bouta met zijn highway
  gemodereerd

 6. Santokhi, heeft niets anders gedaan dan de volgende generatie te hebben vernietigd. Wie gelooft deze hardnekkige leugenaar nog? Het liegen zit hen allen bij de VHP in de genen.Kijk maar naar die ontmaskerde Idris Naipal.Deze man liegt met de wereld bijelkaar om zijn racistische club te beschermen. Gelukkig heeft het hele volk van Suriname hen door.
  gemodereerd

 7. De president Chan Santokhi is meer een praatjesmaker dan een echte bestuurder die het land en volk met daadkracht stuurt. Ik merk dat hij van alles zegt maar uiteindelijk blijft het daarbij en is er geen verbetering. Elke keer hoor ik hem zeggen we gaan het beter doen, reshuffelen en blablablabla en uiteindelijk gebeurt er niets. De recente schuldherschikking is het tegenovergestelde dan wat hij nu weer zegt. De schulden zijn zodanig herschikt dat er in deze regeerperiode weinig afgelost hoeft te worden en alles doorschuift naar de volgende generatie. Dus weer dat liegen en bedriegen. Toon een keertje wat meer daadkracht en stuur de incompetente ministers van de ABOP en PL naar huis. Ook de ministers van OW deugt helemaal. De family and friends beleid gaan gewoon door. Het volk wordt keer op keer door de regering misleid.
  gemodereerd

 8. Sorry president. Bent u daarom bezig alles voor deze HUIDIGE generatie te verhogen en het leven zwaarder te maken? Ik leef NU ipv in de volgende generatie.
  gemodereerd

 9. Wat een geluk hier…
  Santokhi is zeker ook verantwoordelijk voor de schulden noh? Typisch blakamang mentaliteit, wel schulden maken en ze niet terug willen betalen.
  Jullie als bevolking dragen de schuldenlast en moeten alles wat jullie didibrie geleend heeft terugbetalen. Dus, lig maar lekker krom en niet lullen maar poetsen.
  gemodereerd

 10. @doewop,

  Ik denk dat het beter is om het land terug te geven aan Holland vind je niet???
  Andere optie is om een referendum te houden voor een partitie van Suriname??
  Je weet wel wat partitie betekent??
  Stel als het volk kiest voor een partitie dan heb je over 10 jaar west Suriname een 2e Dubai en en Oost Suriname een 2e Haiti. Aan jou de keus ??????
  gemodereerd

 11. Hoogste tijd dat de president vervroegd uit dienst gaat treden. Zijn stok hangt te ver van zijn ballenzak. Hij leeft niet meer in het heden maar in de toekomst. Dus hij is iets aan het bouwen met een onbekend resultaat.
  Conclusie; wanneer de toekomst aanbreekt is het verouderd en niet meer toepasbaar.
  Snap je hoe dom hij is, slapjanus………
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.