Weer gewapende roofoverval te Brokopondo: geschoten op voertuigen van slachtoffers

4
Politie Suriname op locatie

Vijf gemaskerde en gewapende criminelen hebben zondagavond een gewapende roofoverval in Suriname gepleegd en wel in het Brokopondogebied te Bewojo. Ze hebben daarbij op twee voertuigen geschoten en vijf slachtoffers beroofd van hun bezittingen.

De buit betreft 12.000 SRD, vier mobiele telefoons en 6 gram ruw goud. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat ter hoogte van het Bewojo gebied de autobestuurders de snelheid van hun voertuigen moesten verminderen vanwege een grote waterplas op het wegdek.

De criminelen hebben daarvan gebruik gemaakt en van uit het bos geschoten op de wagens. Geen van de slachtoffers zijn geraakt, maar ze werden wel mishandeld en beroofd. Na de daad renden de daders weer het bos in.

De politie van Brokopondo was ter plaatse voor onderzoek. Beide voertuigen vertonen hangelinslagen. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


4 REACTIES

 1. Door de wijze van handelen en afhandelen worden de rovers / overvallers nagenoeg niets in de weg gelegd.
  Je zou het leger, een bataljon, opdracht kunnen geven het gebied uit te kammen in samenwerking mat de inheemsen / mensen die het binnenland kennen.
  De gevangen genomen personen zijn pas criminelen. Een straf van minstens 15 jaar in het verschiet is dan op zijn plaats als dit is bewezen is.
  gemodereerd

 2. Dit blijft ieder keer herhalen en de politie en militairen durven niet om in het bos te gaan.Ze willen wel elke dag biefstuk eten.
  gemodereerd

 3. De grote nieuws zenders beginnen hun bericht over Haiti met lawless Haiti.De burgers daar hebben nieuwe machetes gekocht.Glanzend en de prijssticker nog erop.Daarmee gaan ze de boeven te lijf is de bedoeling.
  Straks staan wij ook in beeld als lawless.
  gemodereerd

 4. Zolang er geen referendum wordt gehouden voor een partitie van Suriname, zal het land altijd geteisterd worden door roofovervallen gepleegd door dezelfde groep dagelijks !!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.