Inbraak bij Steps Indira Gandhiweg: inbrekers verplaatsen zich in lijnbus

4

Twee inbrekers hebben zondag op klaarlichte dag ingebroken bij schoenenwinkel Steps aan de Indira Gandhiweg in Suriname. Daarbij zijn de dagopbrengst, een iPad en andere goederen buitgemaakt.

De winkel was gesloten, maar een van de medewerkers ging rond 15.00 uur naar de zaak. Tot haar schrik merkte ze dat de roldeur van de achterzijde van het pand openstond. Deze bleef open doordat er een steen was geplaatst.

Op hetzelfde moment renden twee mannen uit de winkel. Ze renden naar buiten en stapten in een lijnbus die op dat moment passeerde. Beide verdachten zijn vooralsnog voortvluchtig. De aangeefster zag hoe de daders in de lijnbus stapten en wegreden.

De politie van De Nieuwe Grond was ter plaatse voor onderzoek. Aan de opsporing van de voortvluchtige inbrekers wordt gewerkt.


4 REACTIES

  1. Waarom zouden deze boeven zich niet per lijnbus mogen verplaatsen? Ik ken, in alfabetische volgende, minstens twee heel grote boeven in Suriname, die zich regelmatig per helicopter verplaatsen.en er is niemand in het land, die er serieus iets van zegt.
    gemodereerd

  2. Je houd zoveel van je werk dat je na sluitingstijd nr de winkel gaat?? Wie houd je voor de gek?????
    Jij hebt de boeven gestuurd.
    Ik hoop dat ze de ipad kunnen traceren.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.