Gajadien heeft geen ambitie voor functie minister: “Absoluut niet”

7
Gajadien:

De fractieleider van de VHP, Asiskumar Gajadien, heeft geen ambitie voor een andere functie, waaronder die van minister. “Absoluut niet”, benadrukt de VHP-topper in een tv-interview. Al enkele dagen circuleert een lijst op Facebook met enkele namen van personen uit de VHP die de nieuwe ministers in Suriname zouden moeten worden na de reshuffling van president Santokhi.

Gajadien benadrukt dat zijn standpunt vanaf het begin bekend is bij het staatshoofd, waardoor dit helemaal geen rol speelt. Wel stelt hij een voorstander te zijn van vervangingen binnen het kabinet, waardoor de tweede helft van deze regeerperiode veel beter kan worden gepresteerd. Dat heeft hij ook aan de Surinaamse president kenbaar gemaakt.

“President, u hebt de leiding van het land en u bent namens de VHP daar. En als mensen niet meekunnen, dan moeten ze plaatsmaken. Het mag niet zo zijn dat wij om welke factoren dan ook een falend beleid gaan voeren. Dus als spelers niet kunnen, moeten ze vervangen worden”, aldus de politicus.

De volksvertegenwoordiger zegt dat er een aantal ministeries zijn waar zaken niet vlot verlopen. Hij noemt onder andere de ministeries van Sociale Zaken & Volkshuisvesting waar de identificatie van sociaal zwakkeren niet efficiënt genoeg verloopt, Grondbeleid & Bosbeheer waar een aantal zaken vrij slecht zijn gegaan en ook Natuurlijke Hulpbronnen waar de ordening niet goed verloopt.

Naast deze drie ABOP-ministeries, noemt Gajadien ook het ministerie van LVV waar de agrarische productie niet zo snel en efficiënt genoeg op gang komt.


7 REACTIES

 1. De volksvertegenwoordiger zegt dat er een aantal ministeries zijn waar zaken niet vlot verlopen. Hij noemt onder andere de ministeries van Sociale Zaken & Volkshuisvesting waar de identificatie van sociaal zwakkeren niet efficiënt genoeg verloopt, Grondbeleid & Bosbeheer waar een aantal zaken vrij slecht zijn gegaan en ook Natuurlijke Hulpbronnen waar de ordening niet goed verloopt.
  =================
  Ik ben het helemaal eens met “professor” Gajadien dat de meest zwakke ministers onder de ABOP en PL gelijk vervangen moeten worden. Er zijn politieke kuikens op heel belangrijke ministeries geplaatst die zelfs een viswinkel niet zouden mogen runnen. Santhoki moet bepaalde eisen stellen voordat hij een minister benoemd. Tenminste een academische graad, ervaring op dat beleidsterrein en inhoudelijk goed kunnen communiceren. Op termijn zouden alle ABOP en PL ministers vervangen moeten worden en ook de minister van LVV en OW van de VHP. Verder zou het Gajadien sieren als hij de grondrover Jogi tot orde zou roepen.

  Ik hoop dat de president Chan Santokhi daadkracht toont en de genoemde incompetente ministers naar huis stuurt.
  gemodereerd

 2. Natuurlijk wilt hij geen minister worden. Hij hft zn huis en geld al in USA. Deze racist is ook zo een boef.
  De slechtste regering ooit in Su. Grootste roversbende.
  Niemand die pinaart moet me iets vragen. Te labiel om voor jezelf op te komen, zit mt honger en je armoede.
  gemodereerd

 3. Gajadin … de stotteraar … heeft geen ambitie voor een andere functie … w.o die van mi-ni-ster ?????

  Voor Gajadin zou dan een nieuw ministerie gecreëerd moeten worden … ministerie van “DRAAIBASTER ZAKEN “.

  Directeur van dat departement … de GRONDROVER en GEITEN DIEF … uit Saramacca.

  Gajadin … noemt drie{3} mi-ni-ster van ABOP en één{1} mi-ni-ster van V…H…P die eventueel vervangen moeten worden.

  Wil Gajadin mij vertellen dat de andere mi-ni-sters van de V…H… P goed werk verrichten. Dit hele kabinet moet desnoods met GEWELD wegejaad worden.

  Gajadin en de Oranje Movement Gatlikkers … jullie hebben allemaal ST..ROND in je hoofd … noooooh !!!!!!!!

  In het TV interview zegt Gajadin … klip en klaar … dat Santokhi geen president is voor het totale Surinaams volk. Santokhi is enkel en alleen ple-si-dent voor de V…H…P.

  Gajadin … “President, u hebt de leiding van het land en u bent namens de VHP daar”…….. .

  Ook niet V…H…P’ers hebben jammer genoeg op Santokhi gestemd … is Gajadin voor het gemak dat vergeten ?????

  In 2025 gaan we naar de stembus om iemand te kiezen die dienaar is van het volk … dienaar voor/van de totale bevolking …. en niet voor een bepaalde Etnische …… groep !!!!!!!
  gemodereerd

 4. Zodra Santokhi hitte begint te voelen onder zijn derriëre praat meneertje als … een papegaai … over Reshuffeling.

  Mensen … mensen … er komt geen enkele Reshuffeling.
  Eerst zien en dan geloven … sji na bribi !!!!!!!!

  Kort voor de verkiezing zullen een aantal mi-ni-sters de laan uit gestuurd worden … dat’ naf’ breni a volk ai … zo naief is deze sukkel en zijn dreamteam.
  gemodereerd

 5. Oh, liever niet H.Gayadim , hou de eer aan je zelf. No doe wordt puinhoop.
  gemodereerd

 6. President moet in ieder geval geen nieuwe ministers benoemen want Intussen hebben we al evenveel Ex-Ministers met een levenslang directeurspensioen, dat meteen na hun aftreden ingegaan is, als er ‘Mofinawan’ in Suriname rondlopen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.